Monday, May 11, 2009

Kisah Benar Wehh

~ Aku ade cerita tuk kowang . Jadik kat sowang mmbe aku nie . So , aku nak kongsi ngn kowang sume . Pasal orang becinta yang tatao sejauh mane hubungan die ngn bf die ~

Yunk , i nmpak kelaenan u yunk . I leh ase kalo u berubah . u skank da jarang msj i .
Kol i ag la . Jangan arap laa . u da tak cm dulu . Tiap2 ari u leh kol i . Kte dulu rapat yunk .
Dulu i dapat ase cinte u , kasih sayang u . Tapi skank , i da tak ase da . Nape u ??
Okay , kalo pasal Nabila . Lupe kan aje . Die da takde kat dunie nie . Jangan la seksa diri u 2 .
u kene redha pemergian die . I ade tuk teman kan u tyme u susa sedih . Tapi u ade carik i
tyme u susa o sedih . Nape ?? I nie sape sebenar nyee di hati u ?? Terus terang la i kate , u cm seksa jiwa i . u buat i tertanya - tanye sejauh mne la hubungan kte nie yunk ??
u cm da tak de ati nak mesej o kol i . Nape ?? Bile kte kua , u da tak pegang tangan i da cm dulu .
Selalu u jer yang rajin tarik tangan i . i terasa ati sangat - sangat u wat cm 2 .
Sakit sgt ati i nie . u cm anggap i cm orang asing . Cam da tak bermakna lam idop u .
u pun da tak banyak cakap ngn i . i rindu u yang dulu . Bile u gelak , i nmpk u tak ikhlas .
u cm buat - buat hepi depan i . Bile i mao tao isi ati u , masalah u , u just cakap u takde
ppe n u okay jer . Okay ker cm nie yunk ?? u tak nampak ker muke i sedih cgt bile kte jumpe ?
Ker u wat - wat tak nmpk ? i nak nangis u wat cm 2 tapi i tahan air mate i . i tak nak
tunjuk yg i sedih pasal u . Seyes , i susa nak paham u yunk . Susa sangat . U cm tak nak
kongsi ppe ngn i . I just hope antare kte takde ppe secret . i need 2 know all about ur life .
Plizzz , jangan wat i cm nie . Tolong cgt - cgt selesaikan cepat ape da jadik ngn kte
sebelum i tawar ati o terpakse lupe kan u . i da sayang u sgt - sgt n susa nak lpe kan u .
i perlu kan kasih sayang dr u . i nie mmg seorang yg kurang kasih syg dr sape2 .
i cume nak kasing sayang n cinte sampai akhirat . itu yg i harap kan .

~ Wah, tragis gyler duhh . Memang sedih aku dengar cte nie . Aku pun tatao la pe mslh bf die 2 . Pelik gyler kan . ~

-syara-

8 comments:

asna cute said...

HUoooo
Hemm pendpat asna bf dia dah ada pompuan lain n nak break off ngan kwn syara tu la..

hemm =( mcm xsuke jer dgr org nak break off nie tau.

Miss Syara said...

emm~
yeke cm 2 ehh.cian nyee.
tak patut la bf die wt
cmp cm 2 kan. geramm jer..

~BeInIsNeIn~ said...

erk.. cam kne tembak ngn kes cinta aku je (aku break bulan 1 lps dgn detail yg lebey kurang same)...

tp xpe la.. bg aku, mungkin bf dia ade sebab lain la tu... x mesti sbb ade gf lain kn? ye la... tgk kes... pegang tgn contohnye.. mungkin bf dia dah sedar yg dia x boley pegang2 sebelum kawen dan nk pulang ke pangkal jalan... dia nk ajak gf dia tp masih kalut pikir perkataan yg sesuai.... ke camane? tu je yg aku nmpk dalam kes ni... [ peace no war ] (^-^).v,,

Miss Syara said...

haha. leh pakai ker cm 2 yerkk.
kalo nak kmbali ke pangkal jln.
kne la gtao kat gf die. jgn
la diam jer. ciann duhh.

mя. hanzs said...

hehe..nyamp0k jap..neyh da kire SIKAP LELAKI YG SUSAH NAK PHM..sekian.. ~

Miss Syara said...

hanz : yesss. mmg betol pun. susa nak paham laki..

dyLa RoxY said...

lah...
suh mmbe ko tuh kuat kn hati n semngt!!!

kumbang bkn sekor, bunga bkn sekuntum

Miss Syara said...

haha. takpe2. nnt aku ckp kat die.