Thursday, December 2, 2010

Jalan Sampai Sakit Kaki Di Sungei Wang Dan Times Square. Rasa Release Sangat.


Salam sume!!
Ini Cerita semalam.
Aku kua dengan si jelita Sis Liyana.
Akhirnye setelah berkurun aku ajak kua, baru semalam die cakap 'okay'
Siyes sangat terkejut sbb sebekum nie ada jer benda yang menghalang ktowang tao.
Bersyurkur sangat.
Sis, sangat berterima kasih sebab susa payah memenatkan kaki round satu Sungei Wang.
Pertama kali dalam idop.
Penat gilaa!!
Aku sangat cerewet itu sebab terjadi hal-hal cam nie.
Im coowy sis. hehehe.
Cian jugakk kat Azri sebab berjaya tunjuk muka penat follow kte sopingg. hohoho.



Tengok 2, terpancar muka puas kan?
Alhamdulillah aku jumpa jugak baju yang diidamkan.
Idam? Bukan kutt nak pakai tuk event akan datang.
Prepare dari sekarang jer. hehehe
Fuhh, penat tak terkata tyme nie.
Sakit sume sendi-sendi kat kaki aku.
Masa nie dah nak kua dari Sungei Wang dah.
Nak menuju ke Times Square pulakk.
Adik aku Syafiqah n membe die ade kat sana.

Bagus tak, akk die soping kat Sungei Wang then adik kat Times Square pulakk.
Sangat sweet yea di situ. hahahaha.
OKay, aku n sis Liyana gagahkan kaki tuk pulang ke pangkal jalan.
Kete aku dah laa kat Times Square.
Adik aku dah setel soping ker belum lahh kan?
Jam dah pukul 6 petang dahh.



Dah sampai Times Square, aku mesej adik aku tanya die kat mana.
Sekali die cakap die tengah soping2 lagi.
Soping? Die tak tahu ker kakak die nie dah kepenatan melampau? hahaha.
Takpe lahh, aku bagi chance kat die.
Aku pun duk2 lah kat kerusi yang ade then buhsan2 ktowang take pix.
Sebab 2 lah terjadi macam2 gelajat bila bergamba. Hepy maybe.
Lepas 2 sis nie leh segan-sengan nak bergamba pulakk kan.
Sejak bila die segan nie? cam tak percaya jer =))

Dah buhsan bergamba jalan-jalan jela kat sini.
Teongok ape yang ada even tahu duit dah kering soping kat Sungei Wang tadi.
Sedih kan? Cepat jer abes. Takpe, berbaloi-baloi. hehehe

Mesej adik aku lai die cakap die nak g makan pulakk kat Subway.
Budak nie baru nak g makan ker?
Ktowang dah cam mati kutu tunggu dowang dari tadi tao.
Takpe lahh, saba kan separuh dari iman.
Maintain kool jer~

Dah setel sume tetiba adik aku cakap die ngn membe die nak beli Cool Blog pulakk.
Amboi-amboi cam2 pulakk die nak nak makan kan.
Okay, jum jer lahhh.
Aku tengok kat sebelah Cool Blog 2 ada Daily Fresh.
Itu kegemaran aku beb!!!
Aku suka jagung susu die. Terbaek dari ladang!!
Sekali sis n bf die pun nak beli jugakk.
Dowang order waffle n ice kimo.



Muka sangat bahagia bila dah dapat my favourite!!!
Sedap sangat jagung susu 2.
Berlemak tepu tao. Aku mmg suka benda berlemak nie kalo nak tahu. hehehe
Nikmat~

Okay, done. lets go home guy~!!!



11 comments:

eesyaheera said...

kalau i kurus, dah lama i pakai macam you. cantikkkkk! T.T

p/s : eh, lagu blog dah tukar? :P

Syarafina Hamidun said...

ala u, 2 sume tak penting pun. yang penting confident jer dear =))

yepp, dah tuka lagu bagi feeling sikit. heehhe

Amirrah Zawani said...

suka jagung tu jugak.. sedap woo :)

Amirrah Zawani said...

suka jagung tu jugak.. sedap woo :)

Nurulbadiah Lai said...

love ur outfit dear

Syarafina Hamidun said...

mira : exactly bebeh!!! nikmat takleh nak tanding mana2 jagung. hehehe

Syarafina Hamidun said...

nurul : oho dear, tengs alot. takde ape pun 2 =))

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

nak nak ! nak ice cream ke apa tah tu yg u makan ! mcm besh je. hihik

Syarafina Hamidun said...

awak, 2 jagung lahh. jum lahh nanti i belanja nak? hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nice hang out with frenz and sisters around:))

ups, i love jagung too:D

Syarafina Hamidun said...

yess darlingg, sangat2 besh hangout ngn dowang. heehehe.

wow, kte boleh geng macam nie =))