Saturday, May 2, 2009

Seharian Bersama Mereka


Hye sumer.

Semalam aku , Chaa n Sue jalan2 kat Pavi . Motif ktowang g sane sebab nak melalak kat Redbox jer . huh . Cte die macam nie yea anak - anak sumer .

Okay , mule - mule aku ngn adik aku nie bajet nak kua uma kol 9.30 pagi la kunun . Die ckp Redbox 2 sebelum kol 11 dapat murah cket . Aku pun okay jer la . hehe . Yang c Sue nie tak abis - abis msj aku cakap ' kowang jangan nak lambat - lambat esok ' . Ish , die mmg kuat bebel duhh . Penat aku reply msj die . hehe . Pagi2 jer nasib la aku terjaga kol 9 pagi , kalo tak telajak la ktowang . terus aku kejut adik aku yang sengal 2 . Siap2 da nak kol 10.30 . Base la gurl kalo siap mmg lame . hehe . Mule - mule nak nek bas g tren , tapi pk2 nak tunggu bas satu jam lak . Terpakse la aku bawak kete . Kak Long da msj2 aku . Lagi la menggelabah la aku . hehe .

Uhh , sampai - sampai klcc nak jalan kaki g pavi jauh gyler beb. Kuat kan kaki la jalan . Belum pape da penat nak mampus da . Kak Long lak msj da sampai pavi da tapi die tatao nak g ner . Die ckp nie first tyme die g Pavi . Lorr, tekejut la aku . Ingat kan die da base g sane . hehe . Aku suh jer die carik Redbox . Pandai2 la yea. hehe .

Akhir nyee , sampai la kat Redbox nie . Tapi da penuh r . Kol 3 nanti bawu ade . Ceh , lame ag 2 ktowang nak tunggu . suda blurr nak g ane da . Jalan2 jer la satu Pavi 2 . Ingt nak g Sg . Wang tapi kang mst ktowang penat gyler . Nak melalak da xde tenaga . hehe . G la makan kat foodcourt kat bawah 2 . Suda makan da jalan - jalan layan karenah adik aku nie . Nak bli 2 la nak bli nie la . hehe .

Suda penat jalan , ktowang terus g Redbox . Lepak kat c2 jer la daripada jalan2 . Penat duhh kaki . Tgh2 lepak , sempat ktowang un9 . hehe . Begamba perkara wajib la . Nak tgk ??



Tunggu punye tunggu , akhir nye dapat gak masuk room kat cini . Excited nye nak nyanyi . hehe . Besh nyee . Macam2 lagu aku nyanyi . Ha , bawu la puas cket . hehe . Nie ade pix tyme ktowang tgh melalak .


* Feel la kunun *


* Nie la Kak LOng *


* Makan jer la sampai abis *

Suda 3 jam ktowang menyumbangkan suara , ape ag , bla jer la . Disebabkan awal ag , jalan la tuk kali terakhir la . hehe . Sebelum nak balik , ktowang cggah toilet jap . Nak touch up r . hehe . Huh , lame gak tunggu adik aku touch up die nye shawl . Tak leh bla . Bowing2 , pose dulu .


* Aku Pemalu *


* Pix nie lawa sangat *


* Adik aku kuat melaram *


* Gamba aku tak de *


* Smart *

Okay , abis suda . Sampai jer kat Putra KLCC , Perghh !! Ramai gyler owang duhh . Pening jer pale aku tgk ramai - ramai nie . Terpakse la teman kan adik aku bli tiket . Die lupe lak nak bawak touch n go die . Mengong . Ha , kan da susah 2 . Seyes memang penat gyler . Sampai jer uma aku titon r . Memang nikmat pat titon lame2 . hehe . Adios .

-syara-

10 comments:

Chaa said...

longoi , muka aku tkleh bla kau letakkkk . kecah ! haha

Miss Syara said...

huhu. bia r. aku sukeee.huhuhu.

suecosta said...

woiii
syokk siot dpt melalak....hahahahahhahahah

Miss Syara said...

haha. betol2. besh gylerr.
weh, nnt aku send pix kat ko ehh.

MiSs aNySs said...

best nya u all. sakan~ =p

Miss Syara said...

haha. memang sakan abis la tyme nie. hehe.

Wahidah said...

leh tahan gk syara kan..suke karok eikkk

Miss Syara said...

haah la. syara mmg suke gyler karokk.hehe.

ღ lyne ღ said...

sisters day out.. how nice :)

Miss Syara said...

hahah. mmg besh gyler pun/.