Wednesday, October 7, 2009

Dalam Mood Raye 4

Hye sume . Sebulan raye nie , macam2 uma aku g . Sampai abis minyak kete aku . haha . Takpe , pape hal pun aku enjoy pat jumpe membe - membe lame . Windu cgt kat kowang sume .

Ari mggu lepas ade open house kat uma Ezah . Aku datang lam tghari n lik uma nak dekat kol 7 mlm . Gyler lama kan . hahah . Mentang - mentang la mak ayah Ezah nie takde , ktowang Menghuru - hara kan uma die . Sangat besh !!!!

Klaka nye , tiap - tiap taun , mke yang same jer la menghadirkan diri kat open house uma Ezah . Ezah , jangan kuciwa okay , aku ade jer nie . haha . Aku makan gyler byk kutt . Sphagetti buatan tangan Ezah cgt sedap . Suda laa memang febret aku 2 .

Bape round aku makan sampai senak perut aku . Dengan bowak - bowak n gelak riuh - rendah nyee ag . Kowang mmg rock laa . Taun depan wat ag sphagetti tao . I like !!!

-syara-

2 comments:

Sweet_Lolita said...

sgt kacak uhh laki sblah syara tuhh..hehe :D

Miss Syara said...

uh, cuci mate yea. jangan rara. pkwe owg 2. hahaha. bhye2. hahah