Tuesday, January 5, 2010

Me And You ??

Aku nak ngepek2 japp kat cni .

Kite kenal da lame . Tetibe terpisah 7 taun n 2 bulan nie kte bertemu semula . Kte jadik sangat rapat n kau ngn aku sekepale . Pape yg aku wat kau layan kan n ape yg kau wat aku juin saje . Kte makin lame mkin rapat n tibe satu hari 2 , kau meluahkan rse ati kat aku . Shock !!!!

Aku langsung tak cye n mampu gelak jer . Bagi aku itu cm klaka cgt . Aku tak amk serius ngn ape yang kau ckp walaupun kau serius sgt tyme 2 . Coowyy . Mybe aku taknak terkena wat kali kedua ngn seorang insan bename laki . Aku serik kutt . Then , aku wat bse jer ngn kau walaupun aku tao kau tlalo syg aku . Kau sgt caring , klaka , pangai cam budak2 , happening , selalu wat aku gelak2 , sgt byk mulut , suke kutuk owg n manje . Kau beza ngn laki2 yg aku kenal sebelum nie .

Yang penting , aku bahagia ngn kau even kte bukan kapel . Aku slalo ase besh ngn kauu . Sampai tak kering gusi gelak ngn lawak ngok ngek kau 2 . ahahahaaha . Skank kau jao dr aku , e2 yg aku trase sgt . Trase ape ?? Windu gyler ngn kauu . Yepp , aku windu . Windu nk dgr kauu kutuk owg , lawak sengal kauu n kua tgk wayang same2 .

Kau berjaya tarik ati aku yg sgt keras n susa nak falling in luv ngn sape2 . Tengs alot .

-syara-

4 comments:

Chaa said...

eurw .geli gile aku bace belog kau nehh .pehhh , jatuh saham bulu2 aku . hahahhaa

Miss Syara said...

celake tol. bia la kauu nk geli. aku mmg saje suh sape2 yg bc jdk geli. tp takde r cmp ade kaitan ngn bulu2. wakaakakkaka

Cik Rara said...

wahh2..sgt sweet! spela laki btuah tu kn? :)

Miss Syara said...

heehehe. sweeet ker cm 2?? ahahhaha.