Wednesday, April 1, 2009

Aku Ase Tersangat la Excited

.Muke aku menggambarkan perasaan aku skank.

Emm, besh nye ari nie . Nak tao nape ?? Sebab nye ialah Haidi da tak majuk ngn aku da . Senang nye ati aku . kalo tak , die majuk ngn aku . Itz okay la bab my fault . Coowy tao my dear . hehe . Aku membuat sesi luahan perasaan aku kt die ( sms jer la ) . Aku cte la aku nie xreti nk pujuk - pujuk owang nie . Aku mmg lemah bab2 pujuk nie . Tatao la nape wehh . Paz 2 , aku ckp aku xpenah ase bercinta 2 cm ner even sebelum nie aku penah kapel . Tah nape tah aku terus terang gyler ngn die . hehe . Maybe aku nak die tao dilemma ati aku nie . And cam2 bnde ag la aku cakap kat die . Paling aku Excited , die layan aku ari nie laen dr yg laen . Clalo nye ktowg msj base2 jer . Tah nape die ari nie pelik cket . Tetibe manje2 laks ngn aku . haha . Tak pe , aku ase bhgie bebb die cm 2 . Tengkiu sayang u wat sy epy cgt2 . Ini lah yg aku nak n aku tggu2 . hehe .

* Die cke panggil aku bushuk walaupun mati2 aku ckp aku wangi . And then die ckp , awk 2 tetap bushuk saye . Wah , berbunga nye ati aku . haha . Luv u sayang .

* Miss u cgt2 la deas . Nak jumpe u la . hehe .

-Syara-

2 comments:

asna cute said...

wahhh~... =)
Bunga-bunga cintaaa
Kembangggg di hatiiii~~~

hehehe Cinta itu indah jika org y kita cintai.. sama byk dgn kita cintai dia.. hehehe Happyy Weee!~

pUmpkiN guRL said...

wah, betol 2. nie yg nak bangan jer nie. haha.