Wednesday, April 29, 2009

Hari Yang Leh Tahan Beshhnyee. hehe.

Hye kowang . Nie nak cte yang happy la gak .

Aku jumpe My Sayanggs tadi. hehe. Besh nyee . Suda lame uhh tak jumpe die . Nak dekat sebulan la gak . 2 yang aku windu cgt2 kat die . Ktowang kua jaz tgk wayang jer . Cite X - MEN Origins : Wolverine . Besh gyler2 siot cite 2 . Gempaq gyler aku ckp ngn kowang . hehe . Die ade hal lak paz 2 . Saba jer la kan . hehe . Tak pe lah , asal kan dapat jumpe ngn die . hehe .

Petang 2 paz dating aku ajak membe aku , Dila lepak kat Secret Recipe kat tesco jer . Aku gyler2 teingin nak makan Secret lak . hehe . Sangat besh jumpe die . Kecoh - kecoh kitowang bowak . Tak ingt dunie bebb . Cam2 cte lah . hehe . Besh . Aku mam Spaghetti , Matte Mocha n Kek Chocolate Indulgence . haha . Sarat perut aku sumbat sume bnde2 2 . Licin 2 aku makan . Jangan main beb . huhu .

Sampai2 jer kat uma , mak aku lak soh makan nasi lemak yg die beli . Huh , leh jadik gemuk kalo tiap - tiap ari cm nie . hehe . Aku pun layan kan aje . hehe . Okay la , pewut da kenyang kte rest2 jap . hehe .

-syara-

8 comments:

mumu said...

spagethi!!! my fvret!! uhu :)

Miss Syara said...

wah, yeke.
taste kte same la dear.

Wahidah said...

amboi2 dating yea...gembira nampak...

Miss Syara said...

haha. kalo dating mst la gumbira jer. hehe.

dearist anys said...

wah2 sweet date la nie..
:)

Miss Syara said...

haah, sweet cgt2. besh.huhu.

muhammad nazrul syazwan bin kamarul ariffin said...

hai~

first time singgah ni. nice.

owh~taken ke skrg?hepi la ni?tahniah~

Miss Syara said...

wah bro syazwan.
cm tak caye jer sggah cni. hehe.