Thursday, April 9, 2009

Pegi Skool And Merayap Serta Kerja Gilerr

*Senyum*

Halu2 sume .

Ari nie aku , Ezah , Liya and Sod g skool aku dulu ( Sekolah Menengah Agama Arab Ilmi ) . Nak tao sebab ape ?? Pegi amk sijil SPM n SMA aku . heh . Da betaun bawu nk amek . Nak g skool 2 mmg malas gyler . Itot kan ati malas da nk g . Tapi terpakse gak la kan . Lagi 1 , kne pakai bju kurung 2 wehh . Tak leh bla jer . Kalo pakai baju base gerenti kene sound tak pun kene perli la . haha . Cikgu2 kat c2 mmg macam 2 pun . Dak2 Ilmi nie tao la kan cm cikgu2 kte 2 . hehe .

Okay , paz jer da setel ziarah kat skool ' kesayangan ' aku 2 ktowang g la round2 kat Ampang Park . Aku ngn batak nye la kan . Yea r , tak penah aku bawak kete masuk town ag . Selama nie tao naek tren jer . haha . Nasib la ade Liya . Kalo tak aku pun tatao la . hehe . Lepak la mam mcd jap n layan kerenah mmbe aku sowg nie ( Sod ) . Itu die nak , ini die nak . Makan kat cni tak nak , sane pun tak nak . Saba jer la kan . Nasib la ktowg nie da memahami pangai die . hehe.

Then , pegi uma Maksu Liya . ktowang tuka baju la nak g tgk wayang . Tak kan nak g ngn pakai baju kurung kan . hehe . Bajet nak g Pavilion . Tapi aku nie tatao jalan lak . Spoil keadaan jer la kan . hehe . Bincang2 , pegi la Times Square . Liya ag la yg jadik petunjuk jalan tuk aku . haha . Sod tak itot pun bab tao ktowang nk tgk wayang . Die tak masuk wayang . Warakk siott . hehe . Bapak r nak crik parking gylerr punyerr susa . Cam sengal jer taoo.

Serangg wayang la wehh . Fast And Furious. Gylerr besh uhh cte 2 . Excited aku tao . Tak rugi datang jao g Times Square . haha . Paz tgk wayang shopping2 la . Da la aku nie gyler cket ngn shopping nie . Ape ag , rembet la kasut sepasang n baju dua pasang . haha . Puas ati aku taoo . Thanz 2 mmbe aku yea . Laen kali kte jumpe ag tao . Remember me .


*Ezah Wif Me ( Ezah mmg sengal . die byk kali wat mke taik tyme nie . hehe . )*

*Liya And Ezah ( Gyler2 pose sambil gelak besar paz 2 ramai la owang pandang )*

*Liya ( Penunjuk jalan untuk ku . Thanz ataz khidmat mu . huhu . )*

p/s : Tyme begamba nie mmg gyle . GELAK tak ingt dunia . Terutama nye Ezah la . hehe . Dasyat la ko . haha . Aku tabik spring la ngn ko zah . hehe . Sampai kan aku nye pose sume jadik cacat ko tao . huhu .

-syara-

6 comments:

fezaL Mohd said...

sempat bergambar ye haha cm model pulak.

lya said...

ececey
sakan berpose
nice babe

pUmpkiN guRL said...

fezal : mmg klh pun model. huhu.

pUmpkiN guRL said...

lya : huhu. sakan gyler cmp xingt dunie. huhu.

akira said...

hahaha..yela, syok jejalan smp jumpa aku kat sanan...hehehehe....

Miss Syara said...

haha. sengal la ko. cm ner la

leh tejumpe ko kat sane 2. hehe.