Saturday, February 12, 2011

Lebik Baik Tanggal Saje Tudung Itu





Salam my readers,


Nie, apa jenis orang lah pakai sebegini rupa? Buat malu jela. I tengok pun I rasa malu tao. Adakah die takde perasaan bila pakai macam nie then tunjuk dekat public? Adoiyai, baik tanggal jer tudung 2 jangan buat org lain mengata diri anda. SENGAL~

16 comments:

AYAI said...

tanggal je baju tuh..sma jugak..

nurul afifah said...

kenape mesty dy na pakai tudung dgn b'pakaian gituh ? -.-"

Syarafina Hamidun said...

ayai : betol. mmg patot pun. hehehe

Syarafina Hamidun said...

afifah : die nie ade short sikit kutt.

AYAI said...

dia botak kott..

Syarafina Hamidun said...

hahahaha. lawak jela statement anda. i like!!!

soffea said...

astaghfirullah..

nauzubillah~

Amira Anorah said...

Astaghfirullah .....
kenapa dia nak pakai tudung dengan pakaikan mcm tu?????

Siti Nurazlinda said...

OMG ! err, terkezzuutt beruks linda tengok gambar ni. real ke depan mata kak syara ?

Pinky Pixie said...

tula, xpaham juga. tp xkan xde org tegur kan.. huhu

tomatokering :) said...

betul3~ adeii .. penah nampak depan mata jugak benda cmni.. pakai skirt tapi pakai tdung..org semua pandang je.. tataw malu lgsung

izyansyazwani said...

x phm la ngn minah ni. dia bangga sangat ke pakai macam ni kt public?nmpk sgt ketandusan kasih sayang XOXO

.: atyNn :. said...

minah nie sakai betol r...
cian die an..
t kte sume kumpol wet pas2 sedekah kt die..
wat beli suar ngan inner..haha

cujen said...

i dont think dia sangat stupid utk pakai macam tu.. maybe masa ni dia tengah test2 nak beli tudung kot... and kebetulan org pun snap gambar dia... (bersangka baik sesama manusia)

bella bell' said...

damn ! teruk gile o,0''

akulanonot said...

yunk...she's tak pakai pape ke??
Akk tgk dier pakai legging l0rh..
dier pakai legging kaler br0wn...
Ish2...d0nno lah...