Tuesday, March 31, 2009

Baju Bawu. hehe.

Jumpe ag . Ahad ri 2 aku , adk , n ayah singgah la g care4 Wangsa Maju . Aku n adk mmg da plan nk g sane bedua jer . Aku xsangke lak ayah nk itot sekali . Bagos la kalo die itot . Senang cket keje aku n adk nk hentam baju kan . Ktowang kan nye bli baju pe pun . Baju tuk wedding sepupu aku jer pun . haha .

Sesampai jer kat sane , byk gyler baju . Tapi xbanyak yg wane ungu ( tema weddding sepupu aku ) . so , mate aku pun xde la rambang ane pun . haha . Aku ase satu care4 la ktowang round . Cian duhh kat ayah aku . Mesti bowing kan da masuk tmpat pakaian gurl . hehe . Disebabkan aku nie telalu la cerewet kalo memilih pape baju pun so jdk lame la aku melekat kat care4 2 . hehe .

Last2 aku singgah la satu kedai nie , aku bekenan lak ngn baju nie . Lawa gak la . huhu . So , tgk la pix nie yea . Paz 2 kowang nk ckp pe2 ckp jer . Tak kesah pun . huhu .

***************************************************



***************************************************


***************************************************

Huhh , xsaba aku nak pkai tyme wedding 2 nnt . huhu. Tapi aku lum carik tudung ag la . Tatao la nk pilih tudung yg jenis cm ner . Blur japp. haha.

2 comments:

lya said...

chatek chantek !
nk pakai nk pakai gk

pUmpkiN guRL said...

haha, nak pakai ker. hehe. amk aje.