Monday, November 22, 2010

Red Passion Photoshoot






Hye all !!!
Hari ini update nyee sangat malas lahh.
Just ada gamba photoshoot masa Aidiladha ari 2 jer.
Take a look tao.

Kenapa namanye Red Passion?
Oho, sebab I rasa nama 2 da bombb kutt !!!
Sesuai dengan suasana kat sini dan baju I yang ada warna merah.

Location : Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
Wardrobe & Makeup : Syarafina Hamdun

Nak tahu tak ?
I tak tahu kenapa masa nie I terlalu semangat nak pose.
Maybe sebab pakai baju kurung I think.
Siyes, I memang suka kalo photoshoot bila wearing baju kurung.
Nice right ???
Senangnak timbulkan mood yang ada. hehehe.
Okay lah, choww dulu.
daaa ~


-Syara-

13 comments:

Rara Nasiha said...

cantik la syara. siyes! :)

Syarafina Hamidun said...

rara sweettt!! tengs alot dear :)

yana said...

cantiknyaaaaa :)

Syarafina Hamidun said...

tengs dear :))

asfira aminuddin said...

babe, u serious cantik! :)

btw, i follow u. jemput singgah blog i. :D

Syarafina Hamidun said...

dear,tengs bebeh.

izzati ismail said...

santek <3

Syarafina Hamidun said...

ehehhe.tengs dear

Anonymous said...

OMAIGOD. KAU NI APESAL SIBUK BERPHOTOSHOOT MURAHAN NI? KAU INGAT KAU ADA CIRI2 MODEL KE? HADOYAI..
(AKU TAU KAU XKAN APPROVE NI SBB KAU PENAKOT)

Anonymous said...

wow! menariknye! edisi aidiladha ke ni?

Syarafina Hamidun said...

anon : u kenapa? susa hati kalo i nak berphotoshoot?? tak kisah lah mahal ker murah ker i tak susa kan u kutt. anyway, tak kisah kalo u nak cakap ppe. I BUKAN MODEL, PUAS??

i tak penakut sebab i brani app kumen u nie. tengkiu =))

farah hamirdin said...

banyak bodo la ni org anonymous-takmo-letak-nama-suka-hati-nak-dengki-kat-orang..

aku kata kau nih bodo tahap cipan ko ngaku tak? ko sakit hati apsal? aku ni kakak sedare si syara. dia nih amik gambar kat BANGLO bapak aku. yg ko kecoh apesal hah???

ko pegi main jauh2 la budak. dasar budak hingusan!! ko pegi main batu seremban tepi jalan tu lagi bagus lah!

aku doakan kau nih ditimpa balasan dari Allah atas cacian dan kejian serta makin dari mulut dan hati kau yang busuk lagi durjana itu. ok!!

Syarafina Hamidun said...

wow kak farah, i like ur statement!!! hehehe