Sunday, August 9, 2009

Jum Ronda - ronda


Hye geng sumer .

Disebab kan ari nie buhsan yg teramat cgt , aku da takde idea nie nk posting lak psl nie . Bawu - bawu nie aku lik kg kat Kedah . Sebelum 2 aku n family g familyday kat Tambun n singgah jap uma Tuk Jang aku kat Taiping . Wat happen tyme aku kat kedah ? Aku ngn bgge nye bawak moto ronda- ronda satu kampung . huhu . Aku telah d tugas kan oleh adik aku untuk bwk die naek moto . Adik aku la gedix - gedix nk tgkap gamba pemandangan kat kg 2 . Besh ooo . Suda lame tak ronda - ronda cm 2 .

Sawah padi kiri kanan depan blakang . Hijau jer . lawa lak 2 . Kalo nk tgk depan mate , datang la kg aku yea . hahaha . Promote la plak kan .


Tyme nie muke aku huduh gyler . Terpakse senyum cm 2 sebab tgh bwk moto 2 . Mengong adik aku , suh posing lak . hahaha . Nasib la jln kg bkan jalan besar . Gyler tol laa . Teingt tyme dulu - dulu ronda - ronda naek moto sampai jatuh . Klaka jer . Tyme 2 aku form 2 . Reason die sebab nmpk lembu depan mate . Ag la ta leh blaa . hahaah .

-syara-

4 comments:

asna cute said...

mcm ada sawah jer kay kiri knn jalan.. yeke?

Miss Syara said...

haah, betol2. besh 2. hahaha.

akira @ Helmy said...

cm best jer bwk moto di tepi swh...jgn masuk sawah dah la...hehehe

Miss Syara said...

hahaha. penah sekali masuk sawah jatuh moto. hhehehehe