Wednesday, August 5, 2009

Netball MyviX vs Myian

aku WD yg tak reti maen. hehe .

Halu dude . Lame nye tak update blog nie . Coowy cgt2 yea . Tlalu bzy la skank nie. hehehe . Hal yg aku nak cte nie da lame cgt da belalu . Saje nak story2 kat kowang . Sila la bace .
Font size
Lets start . Gurl2 DragonX lawan netball ngn Myvian . Coowy la tak ingat tarikh 2 bile . hahah. Memang happening jer maen netball walaupun aku nie tak pakar mane pun . haha. Belasah jer bak kate Udes . hehe . Mule2 agak cuak gak sebab dak2 Myvian nie teror gyler bab2 netball . Kecut perut aku .

Memang gelabah mule2 group DragonX tak cukup owg . Yang terlibat ade yg g dusun makan buah lak . Terpakse tggu dowang sampai laa alamat nyee . Dak Myvian da bising nak stat . haha . Seyes sume antara dowang besar2 beb . Dak2 DragonX nie da la ramai kecik2 . Cam ner 2 ?? hahah.

Ahli yang tak terlibat a.k.a tukang tgk

Segar jer sebelum maen

tetap hebat kan2

penyokong tetap kut. haha.

Lawan punye lawan ktowang di belasah teruk ngn Myvian . Gyler dasyat sehh . Takyah tao la bpe point yg ktowang dapat . haha . Malu i tao . Penat maen nie sampai abis tap tatao la bile bola 2 leh masuk jaring . Agak susa la bola ktowang nak g jaring 2 . Anyway , ptg 2 mmg takde rezeki DragonX . Redha jer laa . Sebenar nyee ktowang terer tapi cam malas la nk tunjuk kekuatan ktowang . ahaha .

chaiyok DragonX


Done . Lepak2 tepi padang amk nafas panjang2 . Memang tak puas ati jer kalah teruk ngn Myvian . Tapi nasib la ramai penyokong ktowang tyme 2 . Kire okay la cket kan . Pape pun aku hapy jer pat maen ngn kowang sume .


Nie jer la dari aku . Banyak ag gamba tapi tak kan nk letak sume pix kan . hehehe . Kowang2 bile nak training ag nie?? aku windu nak maen netball . hahaha . kowang hot walaupun kte da kalah . hahah . takpe ade ag peluang 2 . Adios .

-syara-

3 comments:

Wahidah said...

teruk kena belasah..hehehe..lalala...

Miss Syara said...

hahaha. betol2. cian kat kte sume. hahah

Asepsulahari said...

hi miss syara salam kenal dari saya andy,asyik juga olah raga nya