Thursday, May 27, 2010

Kedah Sangat Panass

Tadaa , ari nie ar yang kelima aku menapak kat kedah nie . Ayah teingin sangat nak lik cni lama - lama . Aku pun tatao lah sampai bila aku stay kat cni . Aku suka suasana kat cni teang jer . Lagi - lagi ngn sawah padi yang hijau 2 kan .

Pehh , yang paling tak tahan kalo da pukul 10 , wajib lah uma Wan aku nie panass semacam . Pegi kat lua pun panass die ag lah memuncak . Sampai silau mata aku nie tao . Gyler lah . Suda la ngn kenduri doa selamat ag nie . Tolong sana tolong sini . Kua masuk uma . Memang terbakar lah kulit aku nie . Terus jadik daging salai cam nie . huahuahua .


Kalo suda panass kadang - kadang 2 leh mengundang kemarahan tao . Hanya Tuhan jer la yang tahu cam keadaan panas kat cni . Ya Allah , memang tak tahan sungguh lah weii . Bila mlm jer die sejuk jer takde lak die panas .


Duk kat cni , tiap - tiap malam aku maen badminton ngn kazen - kazen aku . MMaen da la sampai tengah malam pulakk 2 . Memang terhibur lah pat maen 2 . Aku nie pun memang da lama sangat lah tak besukan . Sekali pat maen , terus sakit satu badan . hahaha . Pape pun mmg enjoy lah !!!


-syara-

2 comments:

Cik Rara said...

wahh,beshh nye dpt blik kg kn..tp standard la syara...kg pn pns..hehe :)

Teyha is daddy's girl said...

syara ak ad tagged ko dlm satu contest...
ak rse ko join ko ley mng...
joinla..tok ak....
ok?????
tgk belog ak tok taw bout the cntest...