Tuesday, July 12, 2011

Cat Eyes with Manja

Salam kesayanganku,


Uhh, ini entry malas sebab nye tetibe ternampak gambar nie tadi, 2 yang nak promote kucing cantik lagi gebu yang bernama manja. Comel kan?


Berangan lah berposing dengan si gebu nie sebab tolong adik I buat assignment. Tengok lah makeup pun dah sama dengan kucing aka Cat eyes. hehe. Ini sepupu I yang gojes buat kan. I memang fail buat cat eyes kang senget sebelah jer. Tensen!!!





Yelaaa, time nie si Manja nie takde mood langsung n out of control sangat. Sedih jer sebab die tak sudi bergambar dengan I sebab dia moody. hahaha. Dah macam-macam cara buat bagi mood die hepyy dan ini lah hasil yang dapat. Tapi Manja maintain cute right even dia buat muka garang.



Anyway, i love the cat eyes okay. Tak selalu dapat buat macam nie kalo bukan dengan bantuan orang. haha. Nak pakai eyes lashes pun tak reti n suruh orang pakai kan. Pehh, betol-betol ngada. haha




Add si manja nie di Facebook yea. Die sangat chumel n pandai pose depan kamera!


5 comments:

nashanadz said...

sangat cantik!! like seriously cantik! sama macam tuan dia hihi

Syarafina Hamidun said...

tengs! hehehe. ehh, nie bukan my cat. sepupu punye, kte tumpang pose jer. hehe

puteraduyong said...

sesungguhnya mata anda memang cantik... ;)

Syarafina Hamidun said...

hehe. lens jer 2 tau =))

izyansyazwani said...

pandai cousin fina buat..kak yan fail buat cat eyes ni..tension je rasa..hehe..btw, kak yan ada tag kamu kat blog..nnt amik tag ye :)