Thursday, July 14, 2011

Gothic

Salam my love,


This is muka hantu I yea. First tyme muka ku kene tepek makeup gothic macam ini. I pun jadi takut bila tengok muka sendiri kat cermin. hahaha. HANTU!!! hahaha.


Shoot ini I tolong kazen I jer. Lecturer dia suruh buat assignment fashion kutt dan kazen I pilih tema gothic. So, I rela tadahkan muka di makeup sebegini rupa. Sekali sekala rasa besh tau. Should try!






Tahu tak kepanas teramat masa ini? Actually mata sudah tak boleh nak bukak besar-besar sebab direct dengan matahari. Nak taknak kena paksa untuk hasil terbaik kann. Pose pose n pose. I love it!!!


Meh nak cerita semua yang ada kat gambar nie adalah milik sendirian berhad. No sponsorship yea. haha. Kazen I sangat kreatif siap sediakan topi lagi. Outfit pun I punya, tak susa lah sebab I memang banyak dress hitam. hee~








Mata terbeliak sebab photog yang suruh. Dia cakap, 'mata 2 kasik besar lagi, lagi!!!' So, ini lah hasil mata besar ku even tak nampak macam besar pun. hahaha.


Background cantik kan? Nak tahu kat mana? kejap yerkk.






Talent : Me
Photog : Adia Abrielle
Makeup : Me n Adia Abrielle ( tang mata n shading dia buat )
Location : Port Dickson
Outfit : Own


5 comments:

are[t]qah PAYUNG said...

woaaaaaaaa . style ! seram tgk mate . btw still kacak :)

Ema Razali said...

hey cantik lah :)

zuhanismohamed said...

wow..cantik laa !! :)

sarah mohamad said...

menjadi! gambar nampak scary :D

AdaNaz87 said...

cantik! ((;