Tuesday, June 2, 2009

Trip to Cameron Highlands

Aku jalan - jalan g Cameron ngn dak - dak myviX . Gyler besh duhh ngn dowang sume . Memang xtreme abis laa aku ckp ngn kowang sume . haha . besh - besh . Nasib laa aku tak bawak kete aku . Kalo tak , penat gyler nak drive jauh - jauh . huhuh .

Serius aku ckp , dalam perjalanan aku nak g sane gyler seram bebb . Yela , suda la ktowang bertolak tgh malam . Ngn ujan nyee , ribut kuat gyler , jalan bengkang bengkuk , kabus tebal gyler sampai tak nmpak jalan n ade pokok tumbang lak tgh - tgh jalan . Gyler tragis kan . haha . Ape yang penting sejuk gyler kat sane . Menggigil aku . Nie ade pix tyme nak g sane .


Tranz n Heikal

Excited gyler nak g cameron

Gurl Corner

Emm , besh nyee . Sampai kat sane gyler sejuk . Sangat la besh . Menghilang kan segala ketensionan aku skank nie . haha . ari sabtu ktowang wat treasure hunt . Gyler gempaq sebab team aku menang wehh . 2 memang tak di sangke sangat - sangat . Team ngn Along Tikus . Ko mmg rock la tikus . haha .

Tikus sedang Kusyuk

Jejake Team aku


Malam 2 plak aku jadik artis . Kowang caye tak . Aku ade bukti . haha. Artis myviX jer la ehh. hahah . Enjoy beb malam 2 ngn karoke n makan bbq . Emm , sedap jerr .

New Artis , Syara

Ha , skank nie caye tak . hahah . Gyler enjoy . Aku melalak sepuas - puas ati aku . hehe . suda abis . Esok nyee aku g jalan - jalan ngn dowang sume . Jelajah Cameron . Tapi tak sume tmpat aku g . Mesti la ade pix .

Lawa ladang Teh nie

Aku nak sume bunga 2

Nama Die Sepet

Huh , setakat nie jer la story cameron aku ehh . Yang penting aku enjoy gyler walaupun sakit ati tgk ' something ' depan mate aku . Wateva jer la . Pegi mampus ngn ko . haha . Aku tetap setia ngn Myvi Xtreme Club Malaysia . haha .

-syara-

12 comments:

Aweyn said...

wahhhh
nyanyi apa tu sygss?
msti suara u merdu kan :)

udes@yati said...

syara...bagus..yg penting ukhwah antara kita..xputus..terus bersama ngan xtremes2 lain..kami ader..tuk menceriakan ko..hehehe

Miss Syara said...

udes : hahaha. betol 2 beb. nasib la kowang ade. kalo tak tatao la aku nie cm ner wehh. hahahah.

Miss Syara said...

aweyn : i nynyi lagu nirmala. nyanyi suke2 saje laa. hahaha.

Wahidah said...

saket hati ngan sape tu sis...heheeh..sbr kay...tgk gmbr tau korang enjoy giler..besh2

Miss Syara said...

yiko : hahaha.ade laa. hehe. ade drama lak tyme2. emm, mmg enjoy gyler pun.

Chaa said...

bahbi . baru aku nmpakkkk baru aku tauuuuuuuu ! kau cilok baju klabu akuuuuuu ! aku cari cam nak mati kutt tadi !!!!!!! lakhnatttt . haha . aku nak kua esuk dol . tahi aa kau . bkn nk gtauu = = . jacket ckelat tuh pun . naseb aku jarang pakai . haha

Wahidah said...

bukan drama2 ne normal ke dlm club kite..huhuhu

Miss Syara said...

chaa : ko diam jer. bju 2 aku tao ko jarang pkai. teperap jer lam almari. takyah nk drama ngn aku. huhuhu.

Miss Syara said...

yiko : haha yeke cm 2. haha. tatao2...

Wahidah said...

tatau ke wat2 tak tahu..:PPPPPPP

Miss Syara said...

wehh, mmg tatao laa.. kalo tao pun wt2 ta nmpk jer. huhuhu.