Monday, June 22, 2009

Hepi beshday 2 Sis Fafah n Ezah

Hye sumerr....!!!

Emm , Sedap nyee kek nie kan . Made in Secret Recipe . hehe . Mule - mule aku mao beli kek Chocolate Indulgence , tapi suda abis lak . Gelabah jer la suda abis , geram jer aku . Aku lak mengidam nk makan kek 2 . Last - last suda takde choice aku bli jer la kek nie . Tah ape tah nme die . Chocolate ..... tah la lupe . hehe . Nasib la kek nie sedap gak . hehe .

- Sis Fafah -

- Izzah -


- Beshday Gurl -

Hepy beshday kat dowang nie . Suda tua da wehh . Sedar diri kowang suda tua . haha . Sis Fafah yg sememang nye tua 17 Jun ari tue . Ezah 22 Jun ( ari nie laa ) . Coowy kat kowang takde hadiah la . hehe . Tapi takpe kte sume dapat celebrate same - same kat mcd bangi . huhu . Walaupun hanya empat orang jer tapi tetap besh . Bertungkus - lumus nak wat suprise beshday nie . Planning last minute lorr . hehe . Pape pun aku besh gyler mmbe ngn kowang yg gyler n sewel nie .


Okay , nie banyak aksi suap menyuap yea . huhu . Wah , kek itu sangat sedap tao . Kowang sume jangan la jeles . hahaha . Suda kenyang melantak Mcd ngn aku ngn puas hati nyee makan set BigMac . haha . Paz 2 terus melantak kek lak . Dasyat gyler kan . hehe .


p/s : Ezah , hepy - hepy la clalo yea . Jangan cedey - cedey tao . Ktowang wat sume nie tuk hepy kan ko jer . 2 yg pat idea last minute . Seyes aku ckp , aku ta penah plan suprise beshday tuk sape - sape . Ko owg first . hehe .

-syara-

5 comments:

Aweyn said...

sedapppnyaaa
me plg suka american choco brownish d sc tu :D

Miss Syara said...

aweyn : hehe. nak ker. meh sis banje meh.

nazaTIMsuria said...

aiseh apsal kene letak umo skali, kan tu rahsia wanita plg besar. haha

izah fafah, hepi besday!! =)

btw kek tu mmg sgt besa yer utk kamu org habiskn ber4..isk2 besa perut kamu2 sumer..haha

Miss Syara said...

hahaha. takpe. dowang merelakan uma
dowang d pamer kan. haha. yess, perut ktowang sume mmg besar2. leh abis kek 2. haha.

Puteri Insan said...

Salam....wahhhhhhhhhhhhh...sedapnyer kek ku itu..hahahaha...ehm walaupun umo ku sudah cecah puluhan...tp masih de org aggp aku muda...hahahha...itu awet muda namanya...jgn jeles yer syara...hahaha...terimalah hakikat ini...hahahaa...