Saturday, June 27, 2009

Hepy Beshday 2 Sis Mieza

- Sis Mieza -

Hepy beshday Sis Mieza yang ke - 26 . Suda tua da . Bile mao kawen nie . haha .

Tanggal 24 June 2009 ri 2 aku , Udes , Puteh , Sis Linda n Sis faez ( betol ker name die nie ) g celebrate besday Sis Mieza kat ceriabox , kajang . Besh gyler . Dapat la ktowang melalak puas -puas . haha . Hepy jer ngn dowang yg gyler2 nie .

- Sedap nye kek nie -

Tengkiu kat udes yg beli kan kek yg sedap . Sebab banyak strawberry . Aku jer la yg cilok strawberry 2 . Yammy yammy yammy . Ase cm nak abes kan jer kek 2 tapi aku nie pemalu , so terpakse la batal kan niat mulia aku 2 . wakakakaka .

Okay , yang nie lak aktivi suap - menyuap yea kowang sekalian . Beshday gurl mao menyuap kan kek kat mulut ktowang . Tyme nie nak gelak pun ade . Lagi - lagi tyme Sis Mieza nak suap Udess . Tak leh blaa jer laa. hahaha .





Suda penat makan kek ktowang sambung nyanyi lorr . Nie la penyanyi yang ta penah femes . hehe . Udes ag la ta leh blaa. haha .







Suda mao abes tyme untuk nynyi . Sempat la ktowang pose - pose untuk memuaskan hati masing - masing . hahahha . Pape pun aku enjoy gyler ngn kowang . Bile ag kte nak jdk cm nie ag yea . hehe .



The End

-syara-

2 comments:

Wahidah said...

alahai enjoy nya diorang

asna cute said...

wah wah bergembira sakan yea.. hehe
njy ur life!