Tuesday, June 30, 2009

Hepy 1st Anniversarry 2 My Sayang

Aku dengan penuh bangge n excited nye ingin mengumumkan bahawasanye pd 19 june yang lepas , Sayang aku 2 suda genap setaun berkepit dengan ku . Wah , aku sungguh terharu kerana kau cepat meningkat usia nye . wakakakaka . Emm, banyak nye kenangan pahit dan manis ku bersama mu yea Sayang .

Kenangan manis mmg banyak . Disebab kan Sayang aku nie la aku dapat g banyak tempat . Sangat - sangat teruja ble firsat tyme aku mmbawa Sayang aku nie . Sebab bg aku die lah yg paling encem yg penah aku jumpe . Suda la encem paz 2 cute n chumel gyler . Wat ati ku tertarik 2 . ahaha . Dan yang paling penting , disebab kan die aku berminat mao juin club myvi yg melekat d ati ku skank nie . MyviXtreme Club Malaysia . Jumpe la aku ngn mmbe - mmbe yg cgt besh lam club nie . Mane - mane aku g aku bawak die laju - laju cm nak drift lak . huhu .

Benda beruk yg aku tak kan lupe cmp ble - ble , tyme Sayang aku nie sakit tenat ( xcident ) . Kesian duhh aku tgk buntut die kemek . Jadik buruk lak aku tgk tyme 2 . Cdey weh tgk die jadik cm 2 . Nasib la aku tak kemek ckali . hahaha . Lepas jer Sayang aku baek dr sakit die , aku ngn baek ati nye tak bawak laju - laju da . Takut die sakit balik . hahahha .

Pape pun , kau la di ati ku skank nie Sayang . Tak kan ade pengganti nye la . hahah . Suda besar da kan . Aku akan jaga kamu sebaek baek nye . Luv u , Sayang . . .

lots of love ,
-syara-

8 comments:

kiUtnEmO said...

♥ it!!

maisyara pot! pot! said...

hehehe... law la mak mai ta jual myvi, annibersarry same nan keta sis syara ouh.. :D

Miss Syara said...

mai : lorr, yeke nie, cian die. kalo ta mmg suda leh juin sis da.hahaha.

Miss Syara said...

kiut : hahahha. tengkiu2.

Wahidah said...

aper lg modified la syara..:p

Miss Syara said...

yiko : hehhe. tggu ade wit cket laa. haha.

EmI said...

eh...sama dgn tarikh bezday aku.hehe..pon2..tmpg lalu

Miss Syara said...

eml : hehehe. yeke nie. hahha.