Saturday, September 26, 2009

Dalam Mood Raye 1

First , aku nak wish Selamat Hari Raye Aidilfitri , Maaf Zahir dan Batin kat sume kawan - kawan aku tak kire la kat mane - mane kte kenal . Sempena bulan yang mulia nie , jemput la datang uma aku kat Keramat , au3 . Datang beraya jer yea . haha . Kalo my mum rajin nak wat open house , aku roger kat kowang sume nyee .

Kat cni aku nak cte pasal raye aku kat kg Kedah . Just g uma sedare mare jer . Konvoi la dua n tiga kete . Merantau g Guar , Pendang , Jitra n aku tatao ag ape nme tempat 2 . hahaha . Terus terang la kan , taun nie , aku tak banyak sangat take pix raye . Taun nie mcm takde semangat nak beraya lak . hahaha . First raye pun agak bowing . Uma sunyi sepi jer . Family Paksu aku tak lik . Anak - anak die la yang suke wat kecoh kat uma selalu nyee . ehehhe .

Bile raye kedua , ak bagun lambat . Dalam tengahari la gakk . Sebab mood nak raye takde langsung . Aku bgun , ka dr bilik nampak la dak - dak nie anak Paksu aku . Wah , dowang lik gak akhir nyee . Layan la japp dowang yang sengal - sengal 2 . hahaha .

Hah , kowang caye tak aku pakai baju nie tyme raye first ?? hehehe . Jangan maen - maen ngn aku , mmg takde mood raye betol ak nie . hahaha . Pagi raye jer aku pakai baju raye , then g jalan raye jap , paz 2 da petang pakai la baju seperti di atas 2 . wakakakaka .

Hanye kami jer la yang ade tuk begamba . Sangat tak besh . 2 la bowing2 ktowang tangkap pix . hahaha . Gamba , gamba , gamba n gamba . Sampai malam kutt lepak uma Tuk Gabit ak nie . Boowak - bowak suda bape jam , tggu masak ag n makan - makan . Dengan melayan Long Ton ak melatah cm owg gyler . Besh uhh tgk die latah . hahahaha .

Mantuk , mantuk , mantuk n mantuk tggu nak lik uma . Dowang bowak lame gyler aku ckp .

DONE . . . .

-syara-



4 comments:

Sweet_Lolita said...

gmbar sume lawa2 la syara.. :)

udes@yati said...

syara..aku suker pic yg atas sekali..leh buat cover album

Miss Syara said...

rara : hehe. bukan syara yg take pix.photograher tak d iktiraf. hahaha.

Miss Syara said...

dess : album ?? lum layak ag kutt wehh. hahha.