Monday, September 7, 2009

Relax Bersama Raytech

Hye sume . Pagi yang indah nie aku nak cte pasal bnde yg mmg da lame berlalu . Bulan 8 dulu , aku tak ingat tarikh die ble . Aku juin event Myvix dengan Raytech . Sangat besh . Sempena opening Raytech kat Cheras , dowang invite ktowang tuk memeriah kan lagi . Macam xtvt besh la . DJ die pun leh tahan klaka n banyak bercakap n suke kena kan si Apish n Jieman . hahaha. Nasib kowang laa .

First , aku jumpe leader aku Tikus kat Petonas Uniten . Meetpoint kat c2 . Sampai2 ingat kan aku la yang paling lambat , wupe raja selalu dtg lambt lum dtg ag iaitu Pali . haha. Jgn marah ehh Pali . Lepas Pali sampai ktowang terus gerak g Cheras . Jumpe dak kat esso Jalan Cheras . Wuh , jalan kat Cheras sangat 'besh' yea kawan -kawan . Jem gyler n banyak kete . Pening tul pale aku kalo da msuk area Cheras . hahaha .



Sampai2 , kene wat signature dulu . hahaha. Semangat aku wat sain tuk Raytech . Bukan selalu . Then , ktowang dapat baucar free . Baek nye Raytech nie . ahahhaa . Memang tak d afi kan keadaan sgt2 lah panas . fuhh .

Cina2 Raytech nie mmg besh gyler aku cakap . Ramah sgt2 . Paz otak pun gyler2 gak same jer cam dak2 Myvix nie . hahaha . Nie Mr.President ktowang Sign MOU ngn Raytech . Sempoi abis la dowang nie . huhuhu . See....



Emm , paz jer sain kontrak ngn Raytech ( mandai2 jer ) , ktowang dipelawa tuk menjamu selera . Ini lah saat yang aku tunggu2 . Sebab tyme nie perut lapa gyler2 tak makan dari pagi . Makanan die aku ckp , terbaek bai . Macam makan kat hotel lak aku ase . Sambil2 makan Apish n Pali telah dipakse oleh DJ tuk menghiburkan ktowang yg tgh mkn nie . Nasib la kowang nyanyi okay . Kalo tak nnt wat malu aku jer . wakakakakaka .
Aktiviti pun suda stat . Dimula kan ngn lelaki . Nak kene wat ape ?? Sape makan paling cepat n abis kan ape yg disediakan . Ala , takat makan buah jer . ahahahha . Yang terlibat : Apish , Pali , Roy , Boot n Zaidy . Klaka jer dowang sume nie . Memang happening la . Tapi kan tak ingt la sape yang menang . hahaha . Seyes lupe gyler . Rse macam Boot . Ntah laa . Coowy sangat - sangat .


Aktiviti tuk gurl lak . Ini memang cam haremm laa . Mule - mule aku ingat kan kene maen game ape laa . Yang teribat : Kim , Awan , Syara , Intan n Farah . Kami telah di pakse naek atas pentas kerana nme kami telah di sebut oleh Mr P . Tak leh nak wat ape laa . Nak wat ape ?? Kene jadik model kete . Sape buat aksi paling sexy die lah menang . Tak leh blaa kan . Macam lah takde bnde laen dowang nk suh ktowang wat . hahaha . Aku suda kecut perut da tyme nie . Cam ner aku nak wat aksi sexy ag menggiur kan 2 . Lum penah wat ag oii . Malu aku . Nak sorok mke kat mane nie ?!!! Bengong . Ade dua pemenang : Farah n Awan . Dowang mmg brani la wat aksi panas ag sexy . hahahah . Awan pose mmg cun abis !

- pemenang , Farah -

- pemenang no 2 , Awan -



Pertunjukan pecah kan cermin oleh Mr P kte yea . hahaha . Die nak lepas geram sebenar nye 2 . Sangat2 sadis peristiwa pecah kan cermin nie . Aku sangat la tak batak sebab da selalu sangat tgk . hahahah .


Okay , setel da mase ktowang lepak2 ngn geng Raytech . Memang gempaq n besh cgt2 ngn dowang . Hope akan ade ag aktiviti cam nie ag yea . Semangat cket aku nak juin kan . hahha . Lastly , sesi gamba beramai - ramai jer .



DONE....

-syara-

6 comments:

Norazlinda A.Razak said...

alaa...time ni kak lin kat serewakkk..hukhukuk..abg tranz keje pulak..hohoho..kalo tak nak masuk gak aksi seksi tu..hahahhaa

aunul SUPERB! ♡ said...

alaaa...
malu plak.
xpe syara. sume nye pemenang.
nnt kite jd model lg erk :)

eiffa akmal said...

wah..pinky boyz join X dah ye? hehe...

Miss Syara said...

kak lin : 2 la akk n tranz takde lak. ceh, yela 2 nak wat aksi sexy 2. malu tao. hahahha.

Miss Syara said...

awan : ahhaha. mmg malu gyler tyme2. tatao nak letak mke kat mne ag da. hahaha. besh gak 2 jdk model. wakakka.

Miss Syara said...

sis eiffa : haah la sis. kte da lme da join myvix nie. hahaha.