Tuesday, April 6, 2010

Karok Wif Xtremers


Hyep :)

Benda nie suda lama da jadik , tapi ari nie bawu nak kepo - kepo cte kat blog . hahahaha . Aku tak bape nak ingat la bile tarikh nye kan . Tapi ade lah ari 2 , aku wif xtremers Shah Alam g karok . Aku la mula - mula saje jer takde keje g turun sane . Ingat nak lepak - lepak . Sekali lepas makan , Mimie bagi idea yang sgt2 bernas la aku rasa . Pegi karok weii . Kat Hotel Quality tak silap aku nama nye . Music Box .

Sampai jer sane teruja sangat mahu menyumbangkan suara aku nie . Dapat la karok 2jam bersama mereka . hehehe . Nyanyi sampai lebam , pilih lagu 2 , pilih lagu nie . Dowang pun besh n happening jer . 2 lah yang mantap !!! Layan jer beb lagu lama2 ker lagu stok jiwang - jiwang ker . Enjoy it !!!

Lama suda aku tak merasa karok ramai - ramai ngn xtremers . Windu sgt saat 2 dulu . Hope lepas nie dapat lagi la kte ramai - ramai karok cmp lebam cm nie yea . Siyes windu !!! Tah lepas nie bila lagi kan aku dapat lepak ngn dak2 Shah Alam nie . Dowang nie da la jauh . Pegi sane pun kompem aku tak ingt jalan . Banyak sgt ngn bulatan nyee . Datang pun , aku sesat - sesat cmp kol shimi , sengal jer kan . MUAHAHAAHA :)

Last , tengkiu byk kat kowang yang ade tyme karok nie yea . Aku happy walaupun kejap jer lepak ngn kowang sume . Havoc baii !!!

-syara-

2 comments:

naz said...

betul betul xteme

Miss Syara said...

yeah , mmg betol pun :)