Tuesday, April 27, 2010

Santai With Them :)

Weekend yang lepas aku n family g jalan - jalan kat Carefour Wangsa Maju . Tujuan utama , nak beli astro . Daripada aku zaman sekolah lagi mintak astro kat ayah aku , last - last aku suda abes blaja bawu die nak beli . Sedih jer kan . hahaha . Tak kisah lah , asal kan skank da ade astro tapi aku belum tgk ag cte ape yang ade . Cket adik aku jer sapu depan tv 2 . hehehe .

Sebelum nak g beli 2 , ktowang melepak lah kat Laksa Shack , tah tetibe ayah aku nie kelaparan pulakk . Okay , masing - masing order lah makanan yang sedap - sedap . Aku pun order lah Laksam Kelantan n Teh o Ais . Tak penah ase laksam 2 cam ner . Sedap ker tak .


Wah , makanan aku suda sampai . Nampak sangat - sangat menyelera kan tekak aku .Memang teliur lah aku cakap , sedap weii . hahahaha . Makan tak ingat dunia aku cakap . Lahap sungguh . haahaha . Ape lagi ssampai licin lah aku bantai laksam 2 . Perut pun tgh lapa tyme 2 . Ngeh ngehh ngeh .



Walawehh !!!

-syara-

1 comment:

nazaTIMsuria said...

thniah ade astro!

wahahaha