Wednesday, August 25, 2010

Beriftar Bersama

Last week I ada berbuka dengan my sayangg dekat area bangi . Senang cite kat area my kolej Bandar Seri Putra . Wahh , suda lama tidak ketemu ngn dowang nie akhir nyee berjaya menemu kan diri masing - masing . hehehe . Sangat teruja n besh sangat tao . Biasa lah bila suda jumpa sume benda nak dicerita , nak bergosip then gelak - gelak sakan . Kan besh . hehehe .

First , pegi kedai yang nak melahap reserved dulu kan kang suda penuh , susa ktowang nak tunggu lama - lama . Okay lepas da order makanan memasing pegi lah terjah bazar dekat situ . Beli lah pape pun yang patut . I da mmg excited lah kan sebab sepanjang ramadhan nie I belum penah jejak kaki kat bazar . Dari dulu tao teingin sangat nak makan roti john . Uh , kempunan nyee tak terkata . Akhir nyee dapat beli , hati girang lagi teruja rasa nak lompat - lompat jer . hehehe . 2 jer yang I beli ? Caye tak ? Cukup lah kang banyak - banyak tak abes pulakk kan . Jangan membazir yea . hehehehe .

Suda setel membeli tunggu lah kat kedai makan 2 balik . Bila yerkk makanan nak sampai . Azan pun da nak dekat perut pun da berkeroncong nie . heehhe . Makanan sampai jer muke memasing takleh blaa jer . Sedapp oooo . hahahahaa . Da masuk waktu berbuka !!!! Baca doa n makan lahhh . Makan sampai kenyang . I terjah I punye roti john dulu . Pehhhh , sedap tak terkata . Nak lagi boleh ? hohhohoho .

Setel sume sesi snap pix kat sana sini . Banyak sgt pix tapi nie jela yang mampu I publish kat sini . Nak lagi banyak ada kat fb I . hehehe . Siyes tak puas jumpa kowang tao . Kejapp sangat . Tah lepas nie mesti susa lagi nak jumpa . Sedih nyeee . Windu sangat ngn kowang . Nak gelak - gelak lagi ngn kowang . Gilaa happening tao . hmmmmm =((

-syara-

6 comments:

Nurulbadiah Lai said...

dear...
u are very sweet
cam gula2 getah u know

naz said...

like alwys i like ur stylee bebeh

Ogy said...

seronok nya dpt bersama kawan2..
salam ziarah :)

Syarafina Hamidun said...

nurul : oho , gula2 getah lagi chumel lah dari i . heee ~

Syarafina Hamidun said...

naz : heee ~ thanz alot naz =))

Syarafina Hamidun said...

ogy : yepp , mmg sgt seronok . ziarah lah selalu yea