Wednesday, August 18, 2010

Wah Tetibe Windu Dengan Mereka

Story nie memang da lama sangat da . Saje jer skank nie bawu nak tepek kan kat dalam blog I suda lama bersawang nie . hohoho . Masa nie I dengan sayang - sayang sekalin karoke kat Pavilion . Kitowang memnag selalu menepek kat situ kalo kowang nak tahu . So , kalo terjumpa say helo jer . hehehehehe . Saje nak menjerit bagi sumbang n just owang yang dalam bilik karoke nie jer yang leh dengar betapa sumbang nyee sore ktowang . huahuahua .
Ktowang nie kalo pegi mana - mana wajib lah take pix kan . Masing - masing pun sporting , memang mantap lah cam 2 . Pix yang I nak tepek kat sini , masa ktowang da abes jerit - jerit kat Redbox tadi . Paz 2 pusing lah satu Pavi nie nak carik port untuk take pix . Ada banyak sangat pix tapi nie jela yang mampu I bagi kowang sume tengok yea . Tak tahu lah kenapa kan , tyme ktowang posing n gelak sakan , ramai kutt yang pandang - pandang . Pehh apa lagi , masing - masing da jadik segan tahap melampau . Sebab 2 lah banyak gamba yang tak jadik . Sume senyum kambing jer sebab tahan malu . huahuahua . Lagi - lagi si Iman 2 , die mana pun leh segan kalo nak bergamba tao . Okay , malas nak bebel panjang - panjang kowang tgk jela pix yang tak seberapa nie yea . Yang pentin gila enjoy kalo dapt keluar ngn dowang sumee . Sukaaa !!!
-syara-

4 comments:

naz said...

hott hoott lah kawan kawan u. eh tak tertinggal u juga :)

Syarafina Hamidun said...

hoho . dowang nie sume kazen i lahh . heee~

eesyaheera said...

babe, gmbr 2nd last cun.

Syarafina Hamidun said...

oho sayang , tengs alot tao . muka tgh segan tyme 2 . hehehee