Wednesday, August 4, 2010

Santai Bila Makan Wendy's

Salam sume . Coowy lah sebab lama suda tak update blog yang da berhabuk nie . Cian pulakk die kan da macam takde tuan nak jaga . Yela , tuan nyee agak kemalsan nak menaip . Aik , boleh ker cam 2 ? hahaha . Soo , abai kan jela pasal nie yea . Jum kte story - story nak ?

Entry kali nie nak cte benda yang da lama da . tah pape jer kan . Last week I hangout ngn Syaza pegi sopingg - sopingg kat Times Square . besh lah jugakk . Tengok wayang sekali cite SALT . Gyler gempaq sehh cite 2 . Soo , kowang sume kene tengok tao cte 2 . First day cite nie kua wayang , I da pegi tgk . Agak semangat jugakk kan . hahaha . Suda penat tengok cite gempaq , kene lah isi perut yang tengah lapa kan .

I pun ngn gewdikks nyee ajak Syaza g makan Wendy's . Yela I nie kan mana penah jejak Wendy's 2 . Dengar owang cakap makanan die gyler punyee sedapp . 2 lah yang nak try . Nasib baek lah harga die pun tak bape nak mahal 2 . Mula - mula masuk Wendy's , I tengok harga die dulu . Hahahaha . Sangat sedap die punyee fries n burger . Siyes mmg puas makan kalo perut tengah lapa tao . Nak tengok aksi - aksi tah pape ktowang masa makan kat dalam nie . Sangat teruk okay . Nie pun banyak gamba yang I da tapis sebab banyak aksi melampau . hahahaha .

Cehh , ktowang buat tempat 2 da macam tempat ktowang lak kan . Gelak besar - besar tak heran owang pandang . Yela , omputih jer penuh lam 2 . Die bukan paham pun kalo die nie cakap ape kan . hehehe . Keje tangkap gamba jer . Layan kan si Syaza yang sewel 2 . Ada 2 I tengah touch up sikit kat muka nie , pakai lipstik n bedak . Ada pulakk omputih 2 pandang tak lepas pulakk , die teruja kutt tgk ktowang bergelak sakan n hepy jer . hahahaha . Siyess , memang syiokk jer tyme nie . Then ktowang lah owang yang paling lama melekat dalam Wendy's 2 . Haaaa , dasat kan . Tiru lah pangai cam ktowang nie yerkk .

Tengok jam , mak aiii !!! Suda lambat lah . 2 lah , gelak tak ingat dunia lagi kan sapa suhh . Kelam kabut lah balik kan . T hp I mula lah berdering mama kol tanye bila nak balik . hahaha . Pikir , kang jalan jem cam ner lagi kan , mesti lambat sampai punyee . Nak anta Syaza lagi . Arghhh , ketakutan disitu sekejapp . Helpp meee !! Muahahahahaha . Sampai jer kat mesin autopay 2 suda risau takut kene charge mahal kan . Lama kutt ktowang kat situ , tak ingat dunia jer rasa nyee . hahaha . Amek kau , kene bayar RM7 yea sekalian sume . Redha jela . Lepas bayar sume sempat lagi nak posing kat situ . Mentang - mentang lah takde owang kan . hahahaha . Otai sehh . Cewahhh !!!!

-syara-

3 comments:

Pinky Pixie said...

like ur style..
pehh, skali kene 7 ingit.. knyang2.. kehkeh

Ara Amnan said...

sakan noh twin.aha!

Tomato Gurl's Life said...

cun la u dear:)
bestnyer..nak pi wendy jgk..hik3~