Tuesday, August 31, 2010

Jumpa Dengan Dato' Siti

Siti tengah sign my lipstik

Salam sume . Coowy lah lately I tersangat lah jarang nak hapdate blog nie . First sebab busy sangat lah , banyak jemputan . Eleh , kau pikir kau sape hah syara ? hahaha . Second cam biasa lah kalo malas 2 da handle I . Memang jangan harap lah nak usha sekejap blog I nie . Terasa lah semakin sunyi my blog . Entah - entah suda takde reader kut . muahahahaha . Uhh , u all jangan tinggal kan I please . Ngee ~ Okay2 , jum dengar story terlebih excited Syarafina nie yerkk . Siyes sangat excited sampai takleh nak kontrol lagi nie .Align Center
Cite nie last week . My kazen ade bagitahu yang Siti Nurhaliza nak datang Pavilion pasal barang make up die 2 , SimplySiti . I tanye lah die , 'mana kau tao yerkk pasal sume nie ? Aku tak dengar cite pun ?' ( I macam katak bawah tempurung tao ) . Die cakap die tgk kat paper . Uh , dengan gah nyee ktowang g Pavi naek bus dari uma Iman nie . Semangat tak . Nak bawak kete macam leceh pulakk kan . Dengan parking kat situ mahal tahap I tak mampu nak bayar . hohoho .

Okay , ktowang memang da lambat . Ikut kan Siti akan sampai kat Watson Pavi 2 kol 12 tengahari . ohhh tidakk , jam tyme 2 nak nak dekat kol 12 . Cam nerrr ? Dengan jem lagi kan . Tak senang duduk lah dalam bus 2 . Kang terlepas tak pat jumpa Siti , sia - sia jela usaha I kan . hahaha . Gagah kan diri gak jalan kaki sikit masuk kat Pavi . Sampai pintu masuk siap tanye guard kat mana Watson . Yela selama nie kalo g Pavi just tengok wayang takpun karoke jer . Mak aii nak carik Watson 2 mmg dugaan lahh . SESAT banyak kali . Pavi da lah besar tahap gaban punyee . Penat takyah cakap lah kan , dengan kejar masa lagi . Then buat muka tak malu masuk kedai mahal - mahal semata nak tanye kat mana Watson . hahahha . Buat lawak . Dah jumpa Watson tersorok 2 ramai owang da tunggu kat situ . Tapi I trngok kelibat Siti pun belum muncul lagi . Fuhhh , legaa .

Buat muka blur kejapp . kenapa dowang beratur kat depan meja 2 then dapat kad pasal SimplySiti . I ngn Iman da gelabah lah kenapa nie . Kena buat ape ?? Helpp !! Paz 2 ada lah owang cakap kene BELI barang make up Siti 2 baru leh bergamba ngn die ?? Amboi , suda lebih lah cam 2 kan . Tercengang lah kejap sebab ktowang datang semata nk jumpa n bergamba ngn die jer . tapi sume sangkaan ktowang silap . Takpe , redha jela .

Siti da sampai ?? U all , first tyme I jumpa Siti depan - depan dengan dekat lagi akrab okay . Sangat lawa die . Memang terpegun sekejap lah kat situ . Lagipun die sangat tak sombong . Salam jer ngn peminta die . Ape lagi , serbu lah kat Watson 2 . Dengan sesak2 nye Tuhan jer tahu cam ner keadaan tyme 2 . Dapat amek pix die pun jadik lahh kan . Beshh !! . I nak amek pix die saje lah gatal - gatal pangil 'siti siti' wah , tak sangka die pandang kamera sambil senyum mahal die 2 . Tapi sayang sgt pix 2 shake lahh . Kuciwa kejapp . Then , I sempat bagi lipstik SimplySiti I kat Siti . Suh die signkan .Tak sangke die amek ngn sign kat lipstik 2 . Fuhh , memang I akan jaga betol - betol lipstik 2 . Taknak buangg even suda abes !!!

Suda setel sume die pun balik . Masa die nak balik 2 , I sempat bersalam n bertentang mata ngn die . Wahh , sangat teruja sampai rasa nak berjoget - joget kat situ . Siyes die tak sombong n baek layan sume peminat die . Respect ngn artis cam nie . I love you SITI =))

-syara-

6 comments:

Pinky Pixie said...

woah2.. jeles i.. nak curik lipstik tu la.. kehkeh

zuhanismohamed said...

wah..bestnya jumpa datuk siti :)

sayatasha said...

penah jumpe siti..time tu ade event kat klcc...duduk satu dewan dengan die >_<
die mmg superb lah!
sgt2 gorgeous...

shasha said...

okay jeles T_T

nak jumpa siti jugak! huks.

fara said...

siti sgt cantek kan real life ;)

Honey Daa said...

wow!! the sweetest memories ever i guest! huhu :>