Thursday, August 19, 2010

Hello Bila Kau Nak Berubah Wajah ??

Alahai nie cerita sedih . Bagi kowang tak sedih lah kutt tapi bagi I memang bagi impak yang besar dalam hidup I . Cewahh , benda cam gempaq pulakk kan . Actually , mana ada benda pun . Nie hah nak story pasal kereta kesayangan I nie . I panggil die Baby jer selama nie . Emm , suda dua taun lebih da I sehidup sebulu semati ngn die tao tapi muka tepi depan belakang die tetap sama cam dulu . Sikit pun takde perubahan . Cam ner 2 ? Ada lah ubah sikit . Cat bumper depan n belakang jadik wane itam . 2 jer ? Ala , bersyukur jelaa . Benda yang paling susa lah nak dapat n yang paling I mengidam dari dulu , SPORTRIM . Uwaaaa , I nak tuka sportrim Baby I . Nak tuka jugakk . Sape leh tolong nie . Kewangan ketiadaan nie . Sape yang baek hati nak sponsor ? Pleasae !!! Dapat rim nie kompem hati I berbunga - bunga lagi bahagia tao . Tengok - tengok memang bagi impak yang maksima lam hidup I . Gila punye sadiss . hoho . Paz 2 I siap berangan lah nak pasang body sticker yang paling lawa n gempaq - gempaq . Wahh , tinggi nyee angan - angan 2 . Dalam mimpi boleh lah kutt . Uh body sticker come to mama bebeh . Come come come . hahahaha . Kalo boleh nak simbah terus cat wane PINK kat Baby I nie . Mesti Baby nampak anggun , sweet lagi kiut enn . Nak pasang audio jugakk . Bawu lah sedap telinga mendengar musik - musik yang selalu I dengar masa tengah drive . Kompem tak kan mantok lah kalo ada audio yang besh - besh nie . hehehehe . Tapi mahal nak mampus kalo nak buat sume 2 . Ahhh , mula lah sume benda nak menepek kat dalam nie . Siyes , nie luahan perasaan yang da lama terpendam . hahaha . Jum sponsor pleaseee !!!

-syara-

2 comments:

cik GULA-gULA said...

hehhe...
nanti nak tukar spoiler gak tak?

Peminat Katie Holmes said...

bubuh spoiler kat ats.
baru sporty.