Sunday, October 17, 2010

Dato' Siti Jumpa Saya


Salam readers ,

Wah, siyes nie Siti yang g jumpa saya. Kowang jangan lah terkejut pulakk yerkk. Tolong lah terima realiti nie. MUAHAHHAHA. Sesungguhnya, saya sangat merindui gadis chantek nie. Bila lagi lah saya dapat jumpa dengan die nie. Sangat mulus, chumel n sweet jer. Yang penting peramah sangat. Sape tak cair kan dengan owang yang cam nie kan. Cam ner lah Datuk K yang hari - hari mengadap Siti nie yerkk ?? hahahahaha. Semua tempat saya jelajah n dah tak pikir pape dah semata - mata nak date with Siti. Nasib baik die sporting untuk bagi sign die n macam-macam lagi lah. Jangan jeles tao Datuk K! Siyes, saya sangat teruja bila boleh berborak-borak ngn Siti even sekejap jer. Itu pun dah cukup bermakna dah bagi saya ( sampai tak tido malam okay! ) . Jangan tak caye yang Siti nie ade ambil num phone saya tao, femes jugak saya nie di mata Siti. Teruja kejap. hehehehe. Pape pun nie lah kenangan terindah yang penah jadi dalam hidup saya, takkan lupa sampai bila-bila lah. Oho, saya sangat sayang Siti Nurhaliza. Love you lebey3!!!!



-syara-

1 comment:

Amirrah Zawani said...

wah..
siti cantik lah...