Tuesday, October 19, 2010

Photoshoot The Besh

Hye!!!

Actually, photoshoot nie macam tak dirancang pun mula-mula. Nie pun sebab assignment my lil sis. Kira nye nie macam last idea die lah nak buat project tah ape benda tah kan. Ade banyak lagi pix bersama dengan kazen I. Tapi saje nak publish pix sowang jer. hehehe. Yang laen sume ade dalam fb my lil sis =)) Okay, tengok jela yerk kalo ade yang kurang bagitahu. Cewahh !!!!

Talent : Syarafina Hamidun
Lokasi : Tasik Permaisuri n Putrajaya
Make up : Mana ade make up pun, sendirian berhad jer. hehehhe
Photographer : Syafiqah Hamidun


-syara-

3 comments:

Pinky Pixie said...

pehh, gojes abes. like2

Syarafina Hamidun said...

tak gojes mana pun lah dear. cam 2 i tengok . ngeee ~

RUBY said...

sgt lawa okey!
btw, best gla ada adik yg ble tlg tangkap2 gmbar mcm tu...hehe