Tuesday, October 26, 2010

Oh, Si Comel, Cute, Sweet Die Lah Anak Ku

Hola sume. Hari nie nak poyo-poyo story pasal anak I yang sangat comel dan cute. Oho, sebab itu lah I sangat sayang die. Ini cite betol yea, bukan maen-maen. Selama nie saje jer taknak kepo-kepo dengan sesape pun about him. Oh no, die sangat pandai pose bila kamera ade kat depan die. Lepas 2, mula lah buat muka paling cute sampai gurl yang tengok die pun boleh cair. hahahaha. Skank nie pun die suda besar, dah setahun lebey dah umo nyee. Dan semakin terserlah kehenseman die 2. Tak saba nak tunggu die membesar lagi. Yeah, saya tersangat excited nie!!!! Yang paling besh kalo nampak jer muka I nie mesti tesengih-sengih macam nak ngurat I. Wah, suda pandai yea nak ngurat gurl kat depan mata. Jangan lah begitu, malu I tao. I kan mama you. kihkihkih. Nak kata die nakal, boleh tahan jugak lah. Kalo boleh sume benda yang ade kat depan mata die, mesti die nak capai. Lepas 2 buat muka tak bersalah pulak 2 takpun die gelak-gelak pulak. Tatao yang die tengah buat salah dengan kita. Takpe, nasib baek die cute lagi comel. Opss lupa nak mention, nama die Faris. Comel kan nama 2? Sesuai sangat ngn die. Ohh, skank nie I tengah rindu sesangat dengan die, siyes winduuu !!! Faris, come to mama bebeh!!!

sangat khusyuk dapat pengang something

sooo cute right ?!!!!

tengok2, nak pengang kamera pulak die

nie masa die kecik lagi. auww, sangat comel!!!

OMG, tak dapat nak lupa dengan muka budak comel nie tao. Rasa nak cubit-cubit jer kan. Gerammm !!!! Love you soooooo much Faris !!!!

-syara-

1 comment:

Honey Daa said...

waahhh very2 cute! dh besar kompem encemmm ;)