Monday, August 1, 2011

Khairul Fahmi Che Mat dengan Elia Putus Tunang

Salam my readers,


Rasa nya semua orang sudah tahu kutt cerita hangat pasal Apek n Elia nie. Sampai keluar dalam Metro lagi, hebat weh. haha. Anyway, masa mula-mula dengar cite pasal nie, I serius terkejut sebab tak sangka Apek mintak putus. Dulu-dulu I tengok dorang bahagia n mesra kat dalam Facebook siap cakap Elia nie lah segala-gala bagi die. Tup tup skank, putus pulakk.







Uh, mungkin bukan jodoh dorang kan. I pun tak tahu mana satu cerita yang betol. Apek cakap macam nie, Elia pulak cakap cam nie sampai ngamuk kata Apek tak hormat mak die. Adoi, macam-macam jela. Inilah tyme manis, sume tak kisah go on jer. Bila dah berbelah cam nie sume benda kte pakai sembur. Realiti manusia.



Nak tahu cerita lanjut, baca lah Metro tau. haha. Yang penting Apek tetap di hatiku. Die terbaik!

3 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

oh apek ...huhu


excellence!

Syarafina Hamidun said...

mantaaabon! hehehe

shah amirul said...

semoga yg terbaik di masa hadapan buat mereka berdua :)