Saturday, August 6, 2011

Isu Halal Produk Simply Siti

Salam readers,


Ada dengar kan pasal isu hangat produk Simply Siti ini? Ada pihak yang cakap berus dari produk nie diperbuat daripada bulu babi. Betol ker semua kenyataan nie? Terkejut jugak lah sebab terbaca kat twitter Siti dia cakap pasal halal Simply Siti.





Bukan ker produk ni sudah sedia disahkan kan halal nye oleh pihak-pihak tertentu. Tapi kenapa tiba-tiba timbul isu tidak halal pulak? Ish, macam-macam benda lah yang jadik sekarang nie kan. I nie pengguna setia Simply Siti tau. hehe.



Then, Siti dengan pantas telah buat kenyataan untuk membersihkan nama baik produk kecantikkan nye Simply Siti. Die juga menjamin produk nye ini sebenarnye adalah HALAL dan diiktiraf oleh Jakim. Soo, jangan lah ragu-ragu lagi. Selamat lagi. hehe.



Ini adalah kenyataan Siti dalam laman Twitternye,

Semua produk SS & berus yang digunakan dalam produk adalah mendapat kelulusan HALAL daripada JAKIM dan pemeriksaan adalah dibuat sebelum setiap produk dihasilkan dan kita akan mengenal pasti dan memperbaiki setiap usaha untuk memastikan setiap produk mendapat kelulusan Jakim



6 comments:

Ema Razali said...

ade org dengki SS ni. huhu

Syarafina Hamidun said...

betol2, i pun rasa cam 2. hehe

Nikisa Izas said...

xptt kan isu mcm nih timbul..sedangkan xda pape pun;)

Pinky Pixie said...

yatie pun da jd pengguna setia ni. haha. risau betol bila org ckp x halal. hukhuk. =..='

Scya Lollita said...

haih mcm2 lah .

Siti Nurazlinda said...

terkejut tengok harga SS . kena tunggu kerja lah baru dapat beli . :)