Friday, April 3, 2009

sengal la wehh

Malam nie ari bengang aku .
Budush tol la ngn sowang minah nie .
Buat aku panas jer kan tyme2 aku tgh kool .
Wat da hell hahh ??
Nak tao pe die ckp kat aku ??
Die say aku nie da kaco bf die . halu , tlg cket yea .
Aku nie tak kebulor la ngn bf ko .
Pwenz just pwenz la kan . Tah ppe tah .
Kuno gyler pemikiran ko .
Tah2 sape2 gurl yg kawan ngn bf ko , kene sound tepek gak .
Sengal gyler nk mampus .
Bangang .
Ha , tgh mara nie mara tao !!


Tetibe jer kol aku td..... ( on da phone )

Sya : halu..

Dak Budus : emm, halu , nie sape yea ??

Sya : Aik ?? Nie lak sape ??

( ngn mke tak malu nye , die tnye aku cm nie )


Si Budus : Name sape yerk n stadi kat ner ?? ukm ker ??

Sya : Nie Syara . Eh , xde la stadi kat kuis . ( ngn nada blurr2 nye ) . Nape nye yerk ??

Si Budus : Uhh , sem bape n amek koz ape yea ??

( Aku pelik ahh nape minah nie banyak cgt tnye . aku tumbuk mke kang bawu tao )

Tiba2 jer die ckp cm nie....

Si Budus : u kenal tak ngn qzul a.k.a zack ??

Dengan tindakan refleks yg aku ade , aku terus letak phone .
Dalam ati aku ckp , sengal nye gf die nie .
Tetibe jer nak serang aku .
Pehal lak kan . Bangang tol .
Die kol aku ag .


Si Budus : u jgn kaco bf org bole tak ?? ( panas jer ati ku wehh )

Sya : Eh, tlg cket yea . aku tak kebulor la ngn bf ko . Aku pun da de bf okay .

( And tah ppe yg die bebel... )


Sya : Okay2 , skank ko jg bf ko , aku jg bf aku . Fullstop .


Paz 2 , aku pun msj si budus nie ckp cm ner sebenarnye relationship ngn bf die .
Membe tetap mmbe . paz 2 die pun leh trime pe yg aku ckp .
Kan senang cm 2 . Tak yah cmp nak sound2 . Kan bagus dr awl cm 2 .
Nie aku lum ckp ppe da potong ckp aku . emm , nie la gurl .
Penat la aku . Tak penah kene serang cm nie . Bodoohhhh !!!!
Sedih pun ade gak tao . Sobs .


10 comments:

amir acap said...

heheheh...posting kat bwh tu bru je epy, pastu bngang plak..
heheheh..
xpe2...
len kali belasah je mnah tu..hehhe..

asna cute said...

Wahhhhh tu sudah lebih!!!!~
Sabor je la yea... manusia la xde y perfect pun kan. Kot nak nagis baik xpyah.. bzir air mata jer tu org mcm tu~~...

Dah dah lupe kan semua nyea yea.
=)

Rebel'ous Xang Rodriguez said...

ek eleh!
pe hal plaks ngan gurl tu?

u kenal x sape kol tu?

kelakar cukop ngan dier!

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

ish...
pe cer p0mpuan 2 nak s0und2 sesuka hati jerk...
tak berm0ral langsung...
kim salam jerk kan2 ngan balak dier 2....
naper tak cakap camnie...
menyemak jerk ah aku nak kapel ramai2...
hahahhaha...
budus itu 0wank

Benrauf said...

kalau dia tak percaya kat boifren die ape gune bercinta. bodonye pompuan. pms..haha..eh lebey2 lak. sori3. tumpang lalu di sini. peace wassalam.

pUmpkiN guRL said...

amir : emm, 2 la pasal nye. geram jer tao. sakit ati jer ngn minah 2.

pUmpkiN guRL said...

asna : tengkiu babe. saba jer la ngn owg cm 2. cm hampeh jer. ingt ktre nie nk cgt ker ngn bf die.

pUmpkiN guRL said...

xang : i xkenal pun die sape. gelabah jer lebih cm 2. huhh,

pUmpkiN guRL said...

sis noe : ehhe. itot kan ati mmg nk ckp cm 2 pun. tapi kte nie baek cgt. xsampai ati la. ahha.

pUmpkiN guRL said...

benrauf : emm, 2 la kan. xyah la nak becinta. kalo becinta nak nyusah kan owg jer.