Wednesday, July 28, 2010

Pretty by Elizabeth Arden

Salam my readers . Wah , hari nie I nak share perfume yang I pakai skank . Takde lah special mana pun just wanna share ngn readers I jer . Ada banyak tapi yang nie boleh lah dikatakan terbaru daripada sume koleksi I . Cehh , poyo jer lebey rasa nyee . hahaha . Ahhh , lupa kan jer lah .

Okay siyes lah I nie kalo nak carik perfume , memang cerewet abes . Tak tahu lah kenapa kan . Padahal bau nyee besh tapi I tetap taknak . I ada try bau sume perfume by Britney Spears tapi haremm bg I tak wangi langsung . Nasib lah promoter 2 layan kan karenah I nie . Padan mukaa die . hehehe .

Firstly , I da nampak perfume Pretty nie cepat - cepat I tunjuk n nak bau . Sebab utama die wane PINK , yeahhh sangat cute okay . Mana tak rambang mata nie . Emm , memang memikat hati nie . Wangi n lembut jer bau nyee . Dalam hati 2 rasa nak melompat tinggi - tinggi jer sebab suka punyee pasal . Takpe usha lagi perfume yang laen mana tao ada yang lagi mantap kan . No no no no yang pink tadi 2 lah nak beli sebab die chantek n bau die pun memikat hati I . Tak kira nak jugakk yang 2 . Cewahh , cam leh dapat free jer .

Yeahhh suda beli , makne nyee suda jadik hak milik mutlak I lah kan . Gyler punye teruja 2 takyah cakap lah cam ner . Tuhan jer lah yang tahu yea . Balik jer uma terus bukak n belek - belek perfume 2 sampai lebam . Siyes sukaa sangat sampai da tercapture pix pulakk kan . hahahaha . Cutee nyee die . ehemmm . Paz 2 kan sampai skank nie I tetap tak buang pun kotak die . Sayang punye pasal . Chantek kan kotak die 2 ? Hati mana yang sanggup nak buang kan . Buat simpanan tetap jer lah cam nie . heeee ~

-syara-

3 comments:

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

wah! chantek gile botol die. dh pink.
patotla cik syara beli pon. hehe~
;p

Rara Nasiha said...

wangi. tapi rara ske paris hilton pnye. :)

Syarafina Hamidun said...

amy : e2 sebab utama . nasib baek bau nyee pun wangi jer . hehehehe

rara : wangi tak ? rasa cam nak try lah