Saturday, January 1, 2011

MyviX 3rd Anniversary Part 1


Salam readers!!!


Dah lama dah I perap story nie sebab ketidakrajinan nak hapdate blog. Busy sikit lepas balik dari event nie. Then baru-baru nie I tak bape nak sihat. Memang dugaan. I tahu korang tunggu story I kan? Ehh, ada ker yang baca blog sampah aku nie? hohoho.


!7 Disember yang lepas I juin event club myvi I. Celebrate our anniversary yang ke-3 dekat Lumut perak. Mula-mula nak buat kat Teluk Batik, entah nape last minit tukar dekat Lumut. Ala, tak kisah lah mana-mana pun asalkan I juin event besh nie.


I carpool jer seba malas nak drive jauh-jauh. Sume kete I naek. Mula naek dengan my bro lepas 2 dengan Sepet pulak. Gila tamak kan I sume kete I nak rasa. hehehe. Otw ke sana dorang decide nak ikut jalan dalam nak save bajet punye pasal. Wah, nasib baek tak bawak kete kalo tak penat oooo. Banyak kali jugakk lah we all berhenti. Mula berhenti sembahyang jumaat, makan tengahari, isi minyak apa sume. Ujan boleh tahan lebat tapi keje I potpet-potpet jer dengan si Sepet. Besh bergosip!!!





Here we are!!! Dalam kol 7 we all sampai kat destinasi. kondominium bai, jangan maen-maen gila besar tempat nie cume sunyi sepi tak ingat lahhh. Jauh pulakk 2 dari laut. Pantai pun tak nampak sebab betol-betol kat pekan Lumut. Tapi takpe asalkan ada tempat tido. Muahahaha. Masing-masing dah keletihan sebab drive jauh sangat tadi kan, check in then gudbye sume!!!!




Esok pagi-pagi dah ade aktiviti pantai. We all kene bawak kete untuk menuju ke pantai Teluk Batik. Sangat teruja, kat sana terbaek, tempat lawa sangat-sangat. Subhanallah!!! Ehh jap lawa tak baju oren nie? Cantik kan? Nie lah baju anniversary yang paling lawa setakat nie. I like it sebab ada koler. heeee~



Sebelum aktiviti sempat lah berposing kat mana-mana kamera yang ada. Mesti nak interframe kan, tak kan lah I jer yang nak amek gamba dorang. hahahaa. Uhh, en.sayang tak berapa nak sihat tyme nie sangat kesian dengan die. Boleh demam pulak 2 yang die pasif jer. hehehe






Sukan dah stat!! siyes lah kali nie sukan memang menarik perhatian. Kira pandai lah sape yang buat sume sukan nie. Buat orang gelak jer. hahaha. Tengok r, semangat jer nak makan buah epal 2. Siap ada gaya lagi kan? macho lahh bro. Muahahahahaha.





Okay yang nie barisan pondan-pondan myviX yea. Comel jer memasing sebab dah kene makeup. Terus berubah wajah kelakian mereka. kahkahkah. Tyme nie keje I memang gelak tak ingat sape dah, kelakar abes. Cantik betol dorang nie. Kan besh kalo hari-hari muka dorang kene makeup cam nie kan, mesti ramai jer yang nak ngurat. hahaha.



Yang gambar tengah berbaris 2 sesi catwalk anatara mereka. Siapa lagi hot, menggoda dan auuuw cantik lah nyahh!! Wahh, memang berbakat besar lah dorang pandai catwalk 2 kalah model-model yang ada. Siap dengan lenggang-lenggoknyee, buat muka menggoda lagi, siapa tak tertarik kan? hahahaha. Lawak-lawak.





Istana pasir. Dalam banyak-banyak yang ini menarik mata I sebab kemas jer dorang buat. Gila teliti kan? Pandai kutt buat istana pasir nie, kalo I lah memang tak pakar pun. hehhehe.


Emm, dah setel aktiviti pantai we all balik ke tempat asal sebab nak makan tengahari. perut pun dah lapar melampau memang perlu diisi. Makan sampai kenyang then petang sikit ada aktivi indoor pulakk. Tapi I tak juin pun sebab sedap tido dekat bilik. Tetttt!!! Jangan mara kantoi suda. hahaha.


p/s : tunggu lah part 2 pulak tao, banyak lagi cerita besh =))

2 comments:

aku..linda :) said...

suka2 :D nice trip lah kak. nampak mcm best je.!

Syarafina Hamidun said...

yess!!! sgt2 besh, puas hati!!!