Monday, January 3, 2011

New Hp? Jangan Harap Boleh Dapat

Hye sume!!!


Yess, I kempunan hp baru. Nak jugak, nakkk!!!



Dari dulu lagi I dah usha Sony Ericson Xperia 2. Kenapa die cantik sangat? Skrin pun besar gedabak, memang style lah kan. Touch skrin wehh, jangan maen-maen. Lagi-lagi yang warna putih. Fall in love with it!!!



Hari 2 selamba badak I mintak dekat en.sayang. Muka tak tahu malu punye budak, nape kau ngada-ngada sangat ehh? hahaha. Ehh, itu first tyme I maen mintak-mintak dengan en.sayang. Terlepas cakap jer, talk sengaja, boleh ker cam 2? ngeeee~ Nasib baik die buat tak tahu jer dengan kerenah I nie kalo tak, lagi menjadi-jadi perangai buruk nie. Adoi.




I jeles sebab my parents dah beli hp baru. Yang kaw-kaw punye lak 2. Nape taknak support anak die sekali kan? uwaaaaa =(( Yang paling sedih dorang boleh kua malam (senyap-senyap dengan alasan nak beli telefon uma dekat carefour) semata-mata nak beli hp? Jahat nye, takut I pesan satu Xperia lah 2 kan. hehehehe. Siyes tak tipu semalam I ada lah sedikit excited mana tahu dapat sebijik hp wane pink ker kan? Ohh no, I terberangan lagi!!!



Balik uma papppp!!! Blackberry mari duhh!! Gila hebat mama ayah I nie, my dad I tak kompem die pakai hp apa yang penting nokia. Uhh kalo nak tahu my dad memang pencinta hp Nokia. I pulakk Sony Ericson di hati ku =))



5 comments:

~eZmALiZa~ said...

Xperia mmg cun gile lah!! hahaha.. :D

Dr.Alia said...

shara~~
lagu yg play dlm ni lagu ape eh?

;)

Syarafina Hamidun said...

liza : exactly!!! cun abes!!

Syarafina Hamidun said...

sis : Davichi - Orgel

Nur said...

minat xperia gak..mintakla kalo nak kena...haha..hp elok2 lagik ada hati nakk tukar..mimpilah...sob3

ur mom n dad rocks yaw~!