Sunday, January 9, 2011

Photoshoot Dengan Motor



Salam readers!!!

Akhir tahun hari itu I ada terjah ke Kedah sebab jenguk tokwan dekat sana. Dengan kebuhsanan yang ada sebab I just dengar orang tua berborak jer. Lebih baik I spend masa untuk berposing kan? Sume aksi-aksi di atas nie adalah spontan yea. Siap kene gelak dengan my cousin (lelaki) lagi tao tapi I memang muka tak malu pun, lantak apa orang nak cakap. heee~

Wan, pinjam motor yea sebab tyme nie I memang tengah duduk atas motor nie dengar dorang borak-borak. Oho, sudah berkurun tak bawak mator tao, tah reti ker tidak nak bawak ehh? Takut pulak tetiba kalo ada yang suruh try bawak! Tak sanggup!





Opssss!!! Ada pulak dua gambar terlebih gedik nak tepek dekat sini. Perlu ker? Ala, bila lagi nak tunjuk muka tak tahu malu kat dalam blog nie. Okay, sume gambar nie kredit 2 SYAFIQAH HAMIDUN =))


5 comments:

~eZmALiZa~ said...

thumbsup! moto pon bole jadi props! hebat! awak comel.... :)

Alexandriana Alia said...

huhu..suasana cam kat kampung aa. cantik

iedchan said...

aww...flawless nye skin..hehe ..i loike... :)

murni ateerah said...

like 2 pitcha kat bwh ni~!
make up chantek u~!!!

arep_lockermonth said...

huhu :P kalau bergambar tak kessah kat mana!hah :P