Thursday, January 6, 2011

Gadis Melayu Yang Ayu Lagi Sweet

Salam readers!!!


Kali ini entry I agak lain sedikit. Belum pernah lagi lah I gatal tangan nak letak gambar perempuan cantik dekat blog. Entah ape mimpi kali ini. hehehe. Mesti korang terkejut dan tertanya-tanya kenapa I buat entry macam nie? Uhh, saje suka-suka nak penuh kan entry. Perempuan cantik nie sape???


Kawan I lor. Lawa kan? I kenal dengan die pun dalam myviX jugak, kalo tak sampai skank tak tahu die sape even ktorang tak bape nak rapat sebab memasing duk jauh. I kat KL die kat JB macam mana 2? Kadang-kadang rindu jugak nak lepak sama-sama, bergosip ker macam dulu-dulu.


Okay her name, HANA aka Pinky Simpson ( nama kat FB die ) Search lah sendiri yea =P




Serius, I memang suka die tak kira lah dari segi apa pun. Ehh, senyuman mahal 2, korang boleh buat ker? hahaha. Tak boleh kan kan. Apa I nak cakap, si cantik kiut-miut nie memang peramah n senang mesra dengan orang, tak caye? Try bertegur sapa dengan die. I nie memang senang kalo orang ramah-ramah sebab utama I sombong dan pendiam! Tolong percaya!





Lately I tengok gambar-gambar die semakin menarik hati. Wow, sudah pandai berposing maaa!! Serius mula-mula macam excited dan terkejut sikit. Dah pandai bergaya n maintain cantik manis gitu, I like!!! Hana, bila nak photoshoot dengan kte pulak?? Rinduuuu =((((





Perasan tak gambar die ni banyak pakai kaler pink? Oho die sangat addicted dengan warna pink macam saya lahh!!! Anyway tak kire lah pape pun I tetap suka tengok Hana nie even die tak pernah tahu. Yea page die lah tiap-tiap hari I akan jenguk!!! Wajib okay! Oppsss, terbagitahu kat sini pulakk. Ngeh3. Maintain cantik okay si manis~


p/s : bila boleh jumpa, serius rindu sangat2 k =((

9 comments:

Amni said...

betul2! sangat cantik dia.. dan pandai bergaya.. memang mahal tu senyuman dia... ada lesung pipit lak tu.. comel!

Syarafina Hamidun said...

kann??? cantik sgt!!!

iedchan said...

comelney..i loike...u pun comel kan...hehe folo u...

Syarafina Hamidun said...

tengs =))

Nasuha Salleh said...

terpikat dgn shawl pink tu ! @.@
aaaa

Entry Baru : study kat mane?

murni ateerah said...

chantek~!!

izyansyazwani said...

semua gadis melayu cantek..mcm kita jugak kan fina kan?hikhikhik :p

CAHAYA ANIS said...

comeyy sgt muka ney :)
suka tgk muka dia :)

ellyekin said...

::: cantik sgt2 my bff sorg nie... ^^