Monday, July 12, 2010

BerIce Skating . Sangat Besh

Last week I n Lynn pegi Sunway Pyramid nak maen Ice Skate . Die lah yang teingin sangat nak pegi . I okay jer kan . Dulu pun penah pegi ngn membe I . Sangat teruja okay . I pun no hal lah nak teman kan si gadis nie nak ber-Ice Skating . Plan punye plan ari selasa lepas ktowang pegi ke destinasi yang sangat mantap . Okay nak cite , I drive sampai sana tao !! Bawak kete . Sangat tak sangka kan . Yang penting owang - owang yang ada lam kete 2 kene tao jalan . Kompem okay jer . hoho .

Sampai jer Sunway Pyramid terus g carik tempat 2 . Teruja punye pasal . hahaha . Kemain jauh sehh nak berjalan . Sambil 2 cuci mata tgk kedai2 kat situ . Teingin jer nak beli tapi harga die gyler lah I tak mampu . huhu . Sampai kat kaunter bayar , beli glove ape sume ttbe die ckp kol 5.30 nanti bawu leh maen . Sebab dowang nak cuci dulu tempat ice skate 2 . Apa lagi pegi isi perut yang tgh lapa nie lah .


Terjah a&w jawab nyee . Sangat besh pat makan kalo perut betol2 tengah lapa . Memang sume benda I telan jer . So , kowang sume kalo nak ajak I makan byk2 , make sure tyme 2 perut i belum isi pape lagi . Kompem seronok makan banyak2 . hahaha . Makan n makan take pix cam ape kan . Temapt 2 da macam tempat ktowang . gelak tak ingat dunia apa sume . Sangat have fun .


Tepat masa , terus masuk Ice Skate . Pegi amek kasut , beli coin tuk letak barang . Duduk then pakai kasut die . Siyess , sangat susa nak ikat tali kasut 2 . Sampai sakit sume tangan I nie . Nak bagi ketat punye pasal . Kang kalo pakai longgar , Boleh tergolek kat ice 2 kang . Maluu nanti . hehehe . Then , I mmg tersangat excited okay . Suda lama tak terjah maen Ice Skate . Maen punye maen si Lynn nie gyler pengecut I cakap tao . Dasat lah die punye takut 2 sekali terpancar kat muka tao . Nak gelak besar jer rasa tao . Paz 2 ktowang menjerit gyler punye kuat . haha . Sis , mmg kelakar maen Ice Skate ngn awak . Siyes happening . Nak maen lagi . hoho .


Then da abes jalan - jalan carik port duduk nak take pix . Mana - man pegi jer mesti nak amk gamba . Gyler teruja masing - masing . Pape hal pun mmg release sangat dapay maen Ice Skate . Sume problem boleh lupa macam 2 jer tao . Kool aje I cakap ngn kowang . Terbaeek !!!


-syara-

9 comments:

Rara Nasiha said...

syara, rara langsung tak ngeti main ice skating. mesti besh kn. :)

Syarafina Hamidun said...

jum r kte pegi maen . kompem besh tao . mmg terbaek lah =)

lynn said...

jahat awak kutok ye sayang..haha..giler takut taw saya. sekarang dah teruja habes sangap nak pergi lagi..=))

Pinky Pixie said...

bestnya.. nak juga pegi. hehe.. nice dress la. i loike.. =)

Syarafina Hamidun said...

sis : tao pun sangap kan . nak pegi lagi jum roger2 tao . wahhh

pinky : besh cgt tao . jum g nak ? hehe . dress base jer 2

Pinky Pixie said...

mau3.. hihi.. gediks plak. erm, pndai mix n match ur dress..

Syarafina Hamidun said...

wah , set tyme jumm . hoho . ala , maen pakai jer 2 . tgk2 match pulakkk . boleh ker cm 2 ? ngeee ~

Rashid said...

salam

wow.. bestnya. Ilangkan stress.. hhehe

Tomato Gurl's Life said...

bestnye..i xnk penah lg iceskating...ms study bz xsmpt nk gi..n u look gojes dear :)