Thursday, November 25, 2010

Tak Sama Pun Lahh. Sila baca !!!

Hye all !!!
Kali nie entry agak mengarut sikit yea.
Coowy lahh.
Isu nyee kat sini kenapa tetiba ada pix Selena Gomez?


Cuba kowang telek muka die banyak kali.
Cepat telek skank!!! hahaha


I pun tak paham nape ramai sangat dah yang cakap muka I sama ngn die nie.
Adakah kami twin? Yes, for sure lahh.
Sebab 2 muka sama.


Ehh, kejap.
I siyes kali nie, I tgk muka die tak macam muka I pun.
Apa yang sama? Takde pun tao.
Kowang silap pandang nie I rasa =))

Repeat lagi sekali nie,
TAK SAMA lah kowang.
Laen sangat2 tao.


Terus terang masa mula2 orang cakap muka I ngn Selena Gomez sama,
I jadik blur sangat.
Dalam hati cakap 'sape minah 2' 'aku tak kenal pun'
Orang terperap cam I nie jer yang tak kenal minah nie.
Die femes gilaa!!!

Semalam ada lagi orang ckp 'muka u dah cam Selena Gomez'
Okay, takleh jadik nie.
Terus tanye ngn adik 'wehh Selena Gomez 2 sape'
Adik aku sound tepek 'ala, muka die cam kau 2' ( die pun cakap cam 2? ) 'kau search google skank!!!'
Aku dengan automatik tanye ' sape die 2? pelakon ker penyanyi ker?'
Adik aku jawab 'kau nie kuno lah tak kenal die sape, femes 2'
Okay, aku kuno japp. hahaha
Terus search google tgk sape lah yang kowang cakap muka sama ngn I nie.
I tengok tak sama pun!!
Tang mana yang sama?


Adushh, minah nie lagi hot lagi sweet lagi chumel tao.
Ohoo, soowy lah Selena Gomez sebab I tak kenal u sape.
Tapi skank dah kenal dah pun. hihihihi.

Oppsss, I sempat curik pix minah nie ngn Taylor Swift.
Sebab nyee I minat ngn minah sebelah die 2. Cute!!!
Uhh, I tgh pikir lagi nie.
Help me, takde rupa langsung lahhh =))


-syara-

22 comments:

nazierah roslan said...

pandangan orang berbeza2.pada u maybe tak sama.tapi pada orang samaaaa.heee.;)

Syarafina Hamidun said...

are you sure darlingg?? mata i tak nampak sama pun tao. hehehe

nazierah roslan said...

ok.mata u jeeee.haha.:p

athirahMedan said...

Bile ditenung sampai nak tembus , ade jugak yang samenye ;)

both pun cute gilak.

Syarafina Hamidun said...

tira : tembus ehh. lawak lah u nie. hehehehe.

Anonymous said...

peliknye, x sama lsng. selena gomez tu kiut gilez!

Anonymous said...

LA,KALAU KAU RASA TAK SAMA,DIAM JER SUDAH LER! KECOH2 WATPER? ORANG CKP MUKA AKU MCM ERRA FAZIRA AKU TAK KECOH PON?

Anonymous said...

sama tang bentuk muka kot. =)

Anonymous said...

mengarut la, sama mcmane tu?

Syarafina Hamidun said...

hello, its my bisnes kalo nak tulis pape pun kat blog nie. nie my blog. for sure pasal i jer kat sini. kalo tak suka, jgn klik my blog. u,beware!!!

Syarafina Hamidun said...

tatao lah sama cam ner. bukan I yg cakap. tapi orang2 yg kat lua sane 2.

Anonymous said...

tang kt mate kot same..
pp u chubby sket..die kurus..
hehe~

Syarafina Hamidun said...

yess, pp i mmg chubby pun. tatao nak bendung cam ner ag dahh. hehehe

zuhanismohamed said...

yup..mata korang sama kot tu yang nampak sama..hehe

Farah said...

dkat mata kot yg same . tp mmg same laa . . ta tipu . hee =)

$RauLZaiDi$ said...

dari mata mcm ada iras ar.....XD

Syarafina Hamidun said...

hanis :same ehh bebeh? tak pasan pulakk. ehehhe

Syarafina Hamidun said...

farah : siyes? i tak nampak cam same lahh. adoi. heheh

Syarafina Hamidun said...

raul : heee~ maybe lah kutt.

myravea said...

Hihikk..bentuk muka kot yunk, pipi sume..heheh..cumil!!

汚れた said...

adeeeee :)

Syarafina Hamidun said...

myra : pp tembam bangat. huhuhu