Tuesday, November 30, 2010

Ada Orang Tag Saya


Hye sume!!!
Dapat tag dari gadis cun lagi melecun!!

Syarat-syarat tag nie :

Pertama - Cipta tajuk sendiri
Kedua - 25 perkara yang orang lain tak tahu tapi kena tahu
Ketiga - Tag 25 orang yang bertuah

25 perkara yang anda kena tahu pasal saya :

1 - Pantang nampak benda yang berwarna pink. Sebab nyee nampak kiut sangat!
2 - Owner myvi kalo Pearl White
3 - Juin MyviXtreme Club Malaysia ( saje suka suka )
4 - Tiap-tiap hari un9 Facebook dan Blog =))
5 - I hate SMOKER !!! Nyampah jer kalo terbau asap rokok!
6 - Saya penggemar katon. Tak kisah lah kat tv ker komik ker sume saya sukaa. hehehe
7 - Shoppong is my favourite. Menghabiskan duit jer tao.
8 - Pakai heels jer keje saya. Jangan jeles
9 - Sangat cerewet bila nak mix n match kan baju. Kalo leh nak nampak perfect!
10 - Make up.
11 - Tolong lah jangan bawak saya kat tempat yang kotor walaupun kotor sikit!
12 - Sangat pendiam. Sila percaya.
13 - Addicted sgt ngn lagu korea, artis korea n drama. tak kisah lahh asalkan korea.
14 - Tak pakai legging =))
15 - Kuat tido. Maybe. heheh
16 - Makan sampai perut buncit.
17 - Orang hipokrit sila jangan tunjuk muka anda depan saya. Nanti dapat penumbuk free.
18 - Kalo saya tgh makan, jgn sesekali org kaco ape yang ada dlm pinggan saya. Sangat tak sopan.
19 - Saya ade byk kasut n baju. Kalo jual mesti dapat banyak banyak banyak duit. hahahaha
20 - Tolong jgn pura-pura baek depan saya sedangkan blakang cakap bukan-bukan
21 - Tak suka kalo org dah pinjam brg then tak reti-reti nak pulangkan balik. Ingat harta kau?
22 - Saya tak manje dengan family.
23 - Tengah kumpul duit nak beli DSLR n laptop pink.
24 - Benci sgt kalo nak makan ubat. Penakut. hehehe
25 - Egois kutt. teettttt!!!

Tatao nak tag sape lahh. Sape2 nak buat, buat kalo sudi. Dipersilakan =))



2 comments:

zulaikha said...

salam syara. selama ni sy silent reader awak je. and since dari zaman myspace lagi sy dah follow blog awk.

tetibe terpanggil pula nak komen.
btw, anon tu mmg dah melampau lah. terlalu melampau. and awk mmg ada hak pun nak buat report.

Biasa la, manusia memang penuh dengan hasad dengki, keji mengeji, umpat mengumpat. Lagi-lagi dengan sesama melayu (sorry to say), lagi lah banyak dengki mendengkinya tu. Awk aggap sahjalah yang anon ni dengki dengan life awk. Dia nak kata apa pun, lantak dia. because u have ur own class dan anon tu adlh org yg low classnya which means martabat dia sgt rendah kerana mghina org.

Apa2pun, goodluck in ur life. ambil tindakan yang sewajarnya terhadap anon ni. Sakit hati memang sakit, tetapi sabar itu manis. Awk doakan semoga anon ini akan sentiasa dimaafkan dosanya kerana mghina org. Just ingt, hidup ini karma. what goes around, comes around. Dia kutuk2 orang, tak mustahil, one day,dia juga akan dikutuk, mgkin lebih teruk dari apa yang awk dapat.

:)

Farah said...

hee . . tengs cuz uat tag ney k . hee . .