Tuesday, July 20, 2010

Alhamdulillah

Entry kali nie , I nak mara . Lantak apa owang nak cakap apa . Ada lah hamba Allah nie I tatao lah apa masalah die sebenar nyee . Tak puas hati betol ker ngn I ? Apa yang kau nak hah manusia ? Ada I kaco idop kau ker ? Yang nak kepo tak tentu pasal 2 pehal nyee . Tembak nak ? Haddu nyirapp jer tao . Suda lah tgh puasa nie . Menguji kesabaran betol lah . Haishhh !!! I tatao lah nape die nie terlalu dengki dengan I sampai nak kepo2 kat fb 2 . Nie bukan pompan yea kowang sume tapi lelaki . Yess , LELAKI . Kau nak dengki ngn I yerkk ? Asal ? Kau bukan pompan ? Hah , mula lah nak cakap bukan - bukan kat sini . Yang I pelik lagi jelik , asal tah die cam tak puas hati ngn sume gamba I kat fb 2 . Hello mamat , suka hati I lah nak letak gamba apa . Terang - terang 2 memang fb I . Ada gamba tak elok ker kat fb I ? Rasa nyee TAKDE LANGSUNG . Oho , kau jeles yerkk sebab tak dapat pakai make up , tak dapat pakai tudung macam I n tak dapat pakai baju gurl yang lawa - lawa ehhh ? Itu ker sebab nyeee ? TELL ME lahh weiiii . I takpenah amek kisah pun ngn life kau , nape kau nak kepo - kepo ngn life I ? Ish3 , ada jugakk kan manusia cam nie . Sangat - sangat disgusting n takde otak okay . Saje jer nak carik pasal ngn I kan . Sila lah bertaubat yea bagi yang terasa kalo baca entry nie . Mana tao selama nie kau 2 STALKER kan . So , nasihat I pada yang berkenan , pegi basuh lah mulut kau yang busuk 2 sebab selalu sangat nak mengata owang yang tak penah kaco your life . Kalo nak tao bawu skank nie I nak kepo - kepo yea sebab selama nie I diam jer ngn apa yang die suda buat ngn I . Saba pun ada limit jugakk . Huh , sangat geram tahap maksima sekarang nie . nasib baek puasa kan , so tahan jer lah nak cakap benda yang tak patot even tengah membara cam nie . Ya Allah , ampunilah segala dosa owang yang tidak menyenangi dengan diri ku . Amin ~

-syara-

7 comments:

zuhanismohamed said...

eh..ada juga org nk sibuk2 mcm 2..
abaikan jelah mamat tu ek..
menyebok je die :p

Syarafina Hamidun said...

sangat nyibuk . pangai da macam pompan pulakk nak kepo2 . bia jer die ngn life die . adush .

Pinky Pixie said...

haha, btw. sy pun kne cmtu gak. pntang ade gambar je nak kutuk. last2 sy privatekn j..haha
rasenya dyorg ade mslah la.. x boleh tgk pmpan cntik bgya sikit. ahakksss.. tp sy x cntik la.. anda jer.. hihi

Syarafina Hamidun said...

oho , nasib kte serupa . siyesly , tatao apa niat die sebenar nyee . tak paham betol lah ngn that guy . pehal kan nak carik pasal . tah pape jer . i boleh terima kalo pompan yang dengki2 pasal gamba nie tapi nie pelik sikit . LELAKI ? whats wrong babe ? haddu .

Pinky Pixie said...

erm, kwan2 prmpan sy xde probz lak.. laki jnis cmni jer yg bmslah kot.. kne wt research ni. haha

Syarafina Hamidun said...

awak research then roger sy . hahaha . ari nie jer da byk kali teremo pulakk . tak sukaa nyeee

bubblesphoto said...

eyh, kepochi nye lelaki tu..
cop2 die lelaki ker? or die bapuk?
oh, i guess die se org BAPUK! i repeat..BAPUK! sibuk je pasal perempuan..