Thursday, July 8, 2010

Nape Banyak Sangat ?

kowang nak tao tak ? Kene tao jugakk even taknak ketahuan . hahaha . I pergi sopinggg !!! Eleh , g soping pun nak kepo kat sini kan . Takpe - takpe e2 bukan isu yang I nak story kat sini . Ada lah benda pasal si boros lagi hampeh . hoho

Bermula lah al-kisah nyee tadi . I ngn Dila pergi Times Square . Memang ktowang plan nak g sana da lama da . Cuma masing - masing ada hal kan . So , tadi lah hari bersejarah lam hidup I . Wah , macam tak caye jer benda nie leh jadik . Tapi takpe , I tak nyesal pun ngn apa yang I da buat . Cehh , bikin gempaq lah pulakk kan kat sini .

Okay , batak jugakk sebab pegi sana bawak kete . Dila tak yea , I sowang jer . Yela , I mana lah biasa bawak kete masuk town . Selalu redah naek tren jer nak g mana - mana pun . 2 lah yang jadik macam teruja sikit . hehehehe . Tah pape jer kan I nie . Pape jer lah yerkk . Okay Dila mmg kaki sopingg sama lah macam I . Ktowang boleh jadik geng sebulu tuk pegi soping . Besh okay !!!

Sampai - sampai jer pergi terjah Oldtown dulu nak isi perut yang tgh berbunyik mintak nasi . hoho . Lepak lama lah jugakk sampai perut kenyang . Then mula lah pejalanan terjah sume kedai yang ada . Wah , mood soping 2 berbunga - bunga lah I cakap . Gyler syiok n mata mula rambang dengan banyak benda . Rasa cam nak beli sume jer boleh ? Kalo ada owang yang nak banje , lagi bahagia idop I tao . Sopingg tak ingat dunia I cakap ngn kowang . Paz 2 duit pun sedap jer keluar n abes kan . Memang bagus sangat lah yea . Tapi tetap nak beli jugakk . Ish , apa lah nak jadik ngn I nie . Takleh nak bendung da .

Nak tao ape yang I da rembat ? Meh sini nak bisik '3helai baju , 2pasang kasut , 1 gelang besar punyee n 1 bag yang sgt chantek' Banyak tak . Sampai tgn tak cukup da nak pegang byk beg . Terpaksa simpan separuh dulu lam kete tao . Jangan maen - maen yea . Nie cite benar tak tipu . hehe . Puas 2 memang lah rasa puas sangat sebab ape yang I nak beli , sume I da beli . Kalo ikut kan hati yang tah pape nie , nak beli lagi byk dari 2 . Wah , dasat nyee . Takpe la yang penting I have fun ngn dila okay . Sangat hepy sopingg ngn die . Terbaekkk !!!!!!!!!

-syara-

5 comments:

miEz haNeM said...

DIK..
BESTNYE SHOPPING!!!

naz said...

haha pulun habis nampak

Teyha is daddy's girl said...

fuyooooo...
shopng habis...
i ike...

kk said...

wah!banyak borong dik!hehehe

Syarafina Hamidun said...

saya mmg sukaa borong byk2 . i like it !!! hehehe