Wednesday, July 14, 2010

Yeahh , Shoping Itu Bahagia

Yepp , I memang gyler sopingg . Sopingg leh buat I jadik lega . Boleh tak cam 2 . hehehe . Bila rasa buhsan n tatao nak buat apa , I akan terjah mall yang I suka n I akan beli sebanyak mana yang I nak . Bawu lah puas hati I . Tapi I akan pasti kan barang - barang yang I nak beli 2 murah n harga berpatutan tao . Bagos nyee owang macam I nie . Opss , terpuji diri sendiri pulakk . Jangan marah yea . hehehe .

Siyes bahagia sangat kalo kat tangan ada bawak banyak beg barang yang I da beli . Ini memang satu keje gyler tapi kowang kene cuba yea . Mesti rasa beshh . hehehe . Anyway , I lebey suka borong baju banyak - banyak sebab mata nie tak tahan lah tengok baju yang sangat lawa . Lagi - lagi kalo dress kan , mmg I tgh buat koleksi dress nie tak kira lah yang takat lutut o dress labuh . I sangat minat okay . hehehe . Baru - baru nie I ada beli sweater warna pink . Wah , sangat sweet di mata I tao . I apa lagi , terus beli lah , benda murah 2 . Sweater 2 siap ada bulu - bulu lagi . Chantek kalo pakai . Tak saba nak pakai kalo pegi tempat sejuk cam genting o cameron .

I tatao lah nape sejak 2 menjak I hantu heels . Pantang nampak heels yang chantek lagi hot , mesti I akan masuk kedai 2 . Belek - belek heels 2 dengan muka penuh harapan nak beli kan . Tapi I akan tengok harga dulu . kalo mahal , punah lah harapan nie . Terpaksa letak balik heels 2 . Kalo try sekejap pun da dikira bersyukur lah . Sukaa nyee kalo dapat pakai boots kan . Teingin nak pakai tapi tak bape nak berani lah . Boots yang tinggi sampai betis 2 . You all berani tak nak pakai cam 2 ?

Barang make up . Kalo pegi mana , I mesti lama jer menepek kat tempat barangan make up tao . I akan telek satu - satu barang 2 . Tak kisah lah lipstik ker maskara ker eyeshadow ker . Sebab I minat tengok benda - benda 2 sume . Kalo berkenan memang I akan beli . Barang make up nie takde yang murah pun . Kalo beli yang murah kang abes rosak muka . Cewahh , poyo jer lebey I nie . Tapi siyes tao , I penah alami cam 2 . Serik suda !!!

Uh , bila lagi dapat soping - soping sampai tak ingat dunia nie . Cehh , padahal bawu sopingg ahad ari 2 nak pegi soping lagi kan . Baju pun da penuh almari nie . Yela , beli banyak tapi belum pakai lagi . Sebab apa , takde masa nak kua jalan - jalan . heheheh . Sape yang nak bersopingg , tolong lah ajak I sekali yea . Gerenti beshh punyee =))


-syara-

2 comments:

Pinky Pixie said...

bestnya. saya pun suke shopping.. errkk.. rasenya sume pmpan suke shping.. hihi

eiysya zasya's said...

i pun suka shopping..skang nk try beli on9 plak..hehe~