Saturday, July 24, 2010

Salam sume . Hari nie dengan takde keje n tatao nak update apa , tetiba tadi dapat idea nak tulis pasal bilik wane pink . Sangat lawa okay . Walaupun hanya mampu berangan mahu bilik macam 2 , I tetap boleh cuci mata dengan gamba - gamba nie . Bahagia nye rasa kalo ada bilik chantek lagi ceria n yang penting wane PINK . Besh kan cam 2 . Sangat rambang mata n rasa nak jerit - jerit bila tengok bilik pink cam nie . Dinding , katil , bantal , cadar , almari . meja , kerusi sume nyee wane pink . Macam mana lah biji mata I nie tak tekeluar tengok benda - benda nie . Setakat nie I mampu beli cadar wane pink jer la . Perabot lam bilik nie sume nyee wane coklat . Bila nak bertuka wane pink ? hohoho .
Chantek kan . Suda - suda lah 2 tutup mulut kowang yang ternganga bila tengok gamba nie . hahahaha . Saje jer nak bagi kowang teruja kan . Mesti tetibe lam hati kowang nak buat bilik cam nie jugakk kan . Kompem titon taknak bangun - bangun lagi rasa nyee. Tak pun terperap jer lah dalam bilik sebab sukaaa punyee pasal kan . hoho . Kalo nak decorate cam nie mesti mahal gyler . Lagi - lagi die wane pink pulakk 2 . So , cam ner 2 ? Berangan jer lah yang mampu kuttt . Haaaa , nie ada lagi tao . Lawa - lawa sume nyeee . Cepat cuci mataaaaa . . . .
Okay , 2 jer yang ada untuk entry nie . Rasa cam tah pape jer kan tapi I tao kowang sukaaa kan . Kan kan kan ? Ngaku jer lah yea . Sebab sampai saat nie , I punye teruja 2 belum setel lagi nie . Rasa nak melompat - lompat kejap boleh ? heeeee ~ yahoooo ~

-syara-

6 comments:

naz said...

kalau lah i perempuan. memang i pilih pink haha

Syarafina Hamidun said...

wah , laki pun tak salah ngn wane pink 2 . sweeet !

zuhanismohamed said...

cantik sgt blik warna pink :)

Pinky Pixie said...

yunk, i nak bilek no 3 tuh.. hakhak.. x kire. nak jugak. =.^/

Syarafina Hamidun said...

zuhanis : chantek kan . gyler sweet . hahaha

pinky : hahaha . kalo nak jugakk , kene bayar tao . mana leh free2 nie . hoho

fndrocka said...

kalau nak renovate rumah jadi macm dlm gambar2 tu..hurm mesti kos sama harga dgn rumah aku