Sunday, July 4, 2010

Jumpa The Cutest Gurl

Jumaat hari 2 , I jumpa dengan sowang nie . Sangat kiut miut jer sis nie tao . Die membe I masa zaman sekolah dulu . Zaman kegemilangan kami masa kat sekolah dulu ktowang jer la yang tao cam ner 'chantek' nye rupa sekolah kami . Kan sis kan ? hahaha . Okay , belum pape da ngutuk benda yang tak patut pulakk kat sini . Lets story .

Lepas I settle kan banyak benda masa hari Jumaat 2 , saje lah dengan takde keje kunun nye nak bawak diri lah kan . Pergi lah menepek sowang - sowang kat The Mines . Saje nak lepas tensen pegi sopingg kan diri I yang memang hantu sopingg nie . Suda penat jalan kan tetibe tgk jam macam awal lagi . So , lam otak nie pikir - pikir nak ajak sape pegi melepak . Then amek hp terus mesej Cutest Gurl nie ajak lepak mana - mana jer . Ingat kan die tak reply mesej I . Sekali dengan hati yang berbunga , die cakap boleh jer nak melepak .

Okay , sangat excited yea bila jumpa die . Sis Lynn . Bowak n gosip - gosip tak ingat dunia ngn die . Ktowang decide lepak Oldtown jer . Besh kan . Sweet tak ktowang ? hahaha . Order pun menu yang sama jer . Die cakap sebab segan nak beli yang laen sebab takde ongkos . Takpe sis , I banje u jer kan . Bukan nye selalu pun . hehehe . Tyme makan nie jugakk hp I tak lekang lah kat tangan Sis Lynn nie . Nak tahu apa die buat ? Amek pix lah keje die . Takpe , I tao 2 mmg hobi die dari dulu . hehehe . Terus kan usaha yerkk .

Lepak kat situ sampai Oldtown 2 nak tutup tao . Gyler lama kan . Yela , ktowang lah gelak paling kuat n paling hepy lam kedai 2 . Muke tak malu betol . heheh . My Mum asik kol jer tanya bila nak balik . Settle makan terus jer balik tao . Jumpa kejap dapat bergosip sikit pun jadik lah yerkk . Daripada tak jumpa langsung . hehehe .


Wah , dalam kete pulak , die sambung lagi take pix . Jangan maen - maen ngn sis nie yerkk . Die sangat sayang hp I tao . hehehe . Bergamba lah , bia lah owang kiri kanan nak pandang kan . heheeh . Pape pun sangat enjoy lah dapat lepak ngn u sis . Nanti free kte jumpa lagi yerkk . Yang pasal g Sunway 2 roger me asap tao . Love you .


-syara-

3 comments:

Ara Amnan said...

Owh! rindu oldtown.dh lama lupakan zmn muda mudi di sn. ngaa~

lynn said...

alaaa..tak pyh lah begituh..malu i..hekhekk..

sya...mcm jadi lah nak pergi sunway ri rabu nih..ok x?free x?

Syarafina Hamidun said...

ara : jum pegi lagi . hahaha . ehh , ara still muda sampai bila2 okay . hahaha

sis : takyah lah malu2 . betol ap . hehhe . ari rabu yerkk ? kte free aje sis . sis betol2 free ker 2 ?