Monday, July 26, 2010

Yess , Puas Hati Sangat !!!

Hye kowang sekalian . Nak tahu kenapa I terlalu berpuas hati ? Cehh , macam gempaq sangat pulakk enn . Padahal bukan nyee ada benda pun . Saje nak excited kan diri kat blog nie . Dengan itu , I ngn bangga nyee nak story lah tadi I ada sopingg un9 . Saje cuci mata beli shawl yang chantek - chantek . Sekali 4 shawl I rembat . Haaa , jangan maen - maen tao mmg sah lah kalo minah sopingg cam nie lah jadik nyee . hehehehe . Thanz 2 AuraTudung sebab berjaya menarik mata I dengan shawl yang gojess !!! Kowang tak caya ? Baek g usha blog 2 boleh terkua bijik mata nie tao . Rambang mata . Alang - alang kowang da cuci mata 2 , beli lah sehelai dua ker yea . Kompem puas hati nyee lahh .

Lepas jer puas hati dapat shawl yang lawa 2 , I buat sesi jelajah blog ker blog . Usha sopingg blog jer . Tengok baju , beg , kasut . Wahh , memang tak tahan punyee mata nie . Banyak sangat yang berkenan di hati tapi pulus tak mengizinkan lah . I skank dalam proses nak carik puff jaket . Ada satu blog nie banyak oooo I usha tadi paz 2 harga die pun murah lah jugakk tapi I terpaksa menahan nafsu untuk beli . Kang tak pasal - pasal sekali 4 atau 5 jaket I beli nanti . Kan susa kalo jadik cam 2 . Nie betol tao , tak tipu pun . hehehe .

Wahhh , tetiba tekak nie terasa nak beli macam - macam untuk di makan lah . Haddduuu kenapa dengan diri I nie ? Sume benda nak beli kan . Tolong lah simpan duit untuk masa depan boleh ? Pliz , tolong lahhh ! Uh no , mmg tak dapat tahan . Lunch nanti tekak I nie macam nak makan GCB pulakk . Kompem puas hati kan sebab burger 2 besar n harga pun mahal jugakkk . Boleh bankrap cam nie . hohoho . Paz 2 beli McFlurry . Pehhh , besh nyeeee dapat makan . Yummy !!! Tak saba nak tunggu tengahari nanti . hahahahaha .

Then terasa nak pegi Jusco AU2 pulakk yang g usha butik yang selalu I borong baju n seluar 2 . Rasa lama pulakk tak meninggalkan jejak kaki kat sana . I usha jer tao tak beli pun . Kowang jangan lah risauu yea . hahaha . Alang - alang suda kat sana nanti nak beli Big Apple pulakk lah . Sedapp nyeee kan . Mak aiii , tak betol apa I nie sume benda nak beli . Ish , nie nafsu semata - mata , jangan dilayankan . So moral nyee kat sini , jangan lah ikut jejak langkah I yang hampeh lagi tak bertauliah nie . Enough . teeeetttt !!!

-syara-

4 comments:

Pinky Pixie said...

bestnya shopping.. hehe. jeles2

Syarafina Hamidun said...

tak sopingg pun . tengok2 jer . btw da mam da GCB . gyler sedapp . ahhaha

Auratudung said...

syg . selamat bergaya ;)

Anonymous said...

Nice fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.