Monday, July 5, 2010

Takde keje

Huh , tatao nak update pasal apa . Tapi tetap nak story2 jugakk kat sini . Sabtu lepas my kazen bernikah kat Senawang . Sangat besh tao dapat jumpa dowang sume . Tapi kat entry nie taknak cite pasal 2 . Kowang tunggu next entry yerkk . Gamba beramai - ramai belum edit lagi . hehehe . Nanti da setel sume , bawu I story kat sini yea kowang .

Nak kerek - kerek lah tunjuk gamba I posing tak ingat dunia . Tapi takde lah sume I nak show kat sini . Sume pix nie pun I ada masuk kan kat fb I . Sape yang ada fb I , die tao lah kutt . Cehh , macam lah ramai yang ada fb I 2 kan . hoho . Takpe lah , tak salah nak syiok sendiri . Nak bangga lah kat sini yang I pakai baju kurung . Sebab suda lama kutt tak pakai baju kurung nie . Bajet cam pompan melayu terakhir gitu . Ceh , perasan lagi I nie . Ape lah nak jadik . huhuhu . Okay , nie pun baju pinjam yerk . Yes , baju pinjam !!! Bukan baju sape2 pun , baju adik kesayangan I jugakk . Syafiqah Hamidun Die dengan baek n murah hati nyee pomot suh I pakai baju 2 . Owang da bagi , I lagi lah bertambah - tambah excited . Wah , sukaa suka macam ada bunga api yang meletup - letup kat kepala I nie , teruja punye pasal . Nak jadik kan cite lah kan , I pakai heels tinggi menggunung okay . Sangat kekok tapi kene pakai jugakk kan . Tak bape nak biasa lah pakai heels yang tapak die halus macam benang 2 . Takut sangat nak jalan . Tak caye kowang tgk lah pix 2 . hahaha . Da , jangan ejek2 o nak gelak2 kan I yea . You all belum tgk lagi kalo I berjalan cam ner . Macam owang patah kaki jer tapi nasib lah I boleh cover lagi tao . So , I jer yang pat rasa cam ner . Masa nak masuk masjid 2 , Nampak lah 1 tiang nie . Walaupun die buruk n tak menarik hati tapi I tatao lah nape I nak jugakk bersandar n posing kat tiang 2 . Mesti tiang 2 hepy jer kan . Sebab gamba die I masuk kan kat lam fb n blog I yang chumel nie . Amboi , I da lebey - lebye merepek n meraban kat sini . Enough syara !!!


-syara-

3 comments:

Rara Nasiha said...

cik syara sgt gojesh!

Pinky Pixie said...

woah, tajam gler la heels tuh. tabik spring btul kat kamu. =)

Syarafina Hamidun said...

rara : base aje lah sayangg

pinky : takyah tabik lor . jalan pun cam tak betol pakai heels 2 . hohoho